Universalus Sukasi Darbalaukio Stalo Laikiklis Reguliuojamas Lovos Tablet Stand Rankos laisvų Rankų mobiliojo Telefono Laikiklis, skirtas "iPad"

w190340

€5.78

-2.6

€8.38

-31 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Tingus Telefono ir Planšetinio kompiuterio Laikiklis bus jūsų geriausias draugas per savo poilsio laiku.

Plačiai Naudojamas Daugelyje Vietų - bazė apkabos, bus suderinama su bet skirtingo storio lentelė/platforma.Ji pefectly tinka bet kokiam vietose, pavyzdžiui, miegamasis,sofa,biuro,virtuvės,treniruoklių salė,vonios kambarys.Jis leidžia jums išleisti savo rankas, kurios yra labai praktiška tingus mount turėtojas.

Suderinama su Daugeliu Prietaisas - Tai taikomas mobiliuoju telefonu,iPhone7/Plius/6/6s Plius,Samsung "Galaxy pastaba,Skirta "Android" Telefono ir dauguma tablečių.Tinkami telefonai ir tablečių su 12-18cm pločio.

360 ° Rotacija - Sukurta su ilgas rankas gooseneck apkabos, gali 360ºrotation, kad reguliuoti kampas.Lanksti mount turėtojas gali būti sulenkta ir sulankstyti laisvai, taip, kad lengvai peržiūrėti jūsų prietaise bet kokiu kampu.Anti-Shake - Pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio.Stabili, bottom klipas,reguliuojami varžtai ir aukštos kokybės šaltinių naudojimas siekiant užkirsti kelią suplakti ir išlaikyti stabilų.

Reguliuojamas Aukštis - Jo ilgos rankos ateina su 35 ir gali būti sulankstyti, kad kampas nuo 0° iki 180°,kuris gali būti lengvai reguliuoti aukščio atramos ir įrengti bet kur.

Dydis: kaip paveikslų paroda.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Tingus Telefono ir Planšetinio kompiuterio Laikiklis .

Žymos: savininkas didelės tabletės, tv ipad pagalvė, bambuko stendas lova, android tablet, samdi stendas, gnybtas, skirtas stendas, laikiklis ipad, phon stendas, pirmas sniegas, "ipad " pro"

Modelio Numeris EL4094-00B
Medžiaga Metalo
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai