Nauja
Nuolat Quilting Pelėsių Sugarcraft Didelis Silikono Formos Minkštas Pelėsių Tortas Dekoravimo Priemonės Šokolado Pelėsių Kepimo

Nuolat Quilting Pelėsių Sugarcraft Didelis Silikono Formos Minkštas Pelėsių Tortas Dekoravimo Priemonės Šokolado Pelėsių Kepimo

w19086

€6.66

-2.85

€9.51

-29 %

Nauja prekė

Nuolat Quilting Pelėsių Sugarcraft Didelis Silikono Formos Minkštas Pelėsių Tortas Dekoravimo Priemonės Šokolado Pelėsių Kepimo Produkto Aprašymas

Kurti nuostabų antklodė tekstūras, jūsų tortai, naudojant šią gražiai išsamias pelėsių iš Flowerherd Dizaino.

Šis naujoviškos formos yra puikus tortai bet kokio aukščio, arba formos, specialiai sukurti tortas apdailininko sukurti vientisą ir nuolat dygsniuotas poveikį su giliai tekstūros!

Tapkite tarp pagalvėlės taip pat leidžia be mažų puošmenų, iš cukraus perlai valgomieji deimantų.Dulkių su blizgesio dulkių ar mirguliavimas purškimo ir išsamiai, tiesiog šviečia.

Ši forma gali būti naudojama su minkštus saldainius, sugarpaste, gėlių pasta, modeliavimo pastos, marcipanai, šokoladas, saldainiai, virtos cukraus, isolmalt, polimero molio, popieriaus, molio, oro džiovinimo molio modeliavimo molis, šalto porceliano, druska, tešla, vaškas, muilas ir derva.

Naudojant pelėsių yra paprastas:

Pirmiausia teptuku jį su šiek tiek cornflour, norėdami sustabdyti jūsų pastą sulipti, tada stumti savo pasta tvirtai į pelėsių.Kai jūsų įklijuokite nustatė, švelniai pašalinti jį iš pelėsių atskleisti savo dizainą.

Siekiant paspartinti nustatymo procesas, pabandykite pateikti pelėsių į šaldiklį kelioms minutėms po stumia savo įklijuokite į jį.

Po jūsų dizaino nustatė, kodėl gi ne pakeisti jį naudojant valgomieji blizgesio dulkės, sparkle dulkių ar valgomosios žymekliai ir dažų.

Matavimai:

Pelėsiai: 188mm x 136mm

Atskirų Kvadratų: 17mm x 17mm

Žymos: metalo automobilio modelį mažas, tamsiai blond pixie perukas, gimnastikos lankus pėdų vaikas, didelės rankinės, nubuko, japonų žaislų barbies, puodelis "apple" stiliaus stiklo, kioskas b 7 priedai, tamsiai blond perukas pluošto, japonijos kelnaitės rinkiniai

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris KL-5039
Prekės Pavadinimas flowerherd
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas Pyragas Įrankiai
Nepadori Nuotrauka No
Sertifikavimo CIQ
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai