Opeco 1.61 Indeksas Kovos su Blue Ray Single Vision Lęšių Clear Color Spinduliuotės Recepto Trumparegystė) arba Akies Lęšiukas Skaityti

w19214

€21.63

-8.42

€30.05

-28 %

Nauja prekė

1. Galime parduoti akiniai, rėmeliai su receptinių lęšius , jūs galite pasirinkti ir įsigyti vieną porą receptinių lęšius kartu, mes galime suteikti nemokamą surinkimo paslaugas, mes naudojame europos importuojamų Essilor Auto aparatas cut & šlifuoti objektyvo garantija, kokybė, surinkimas, kaina yra laisvas, kaip specialią paslaugą, 100% kokybės garantija , taip pat nemokamas pristatymas!

2. Kaip užsakyti visą akinius? 1).Pasirinkti rėmo - " į krepšelį "; 2).Pasirinkite vieną porą lęšių - " į Krepšelį "; 3).Peržiūrėkite savo Pirkinių Krepšelį, spauskite "Pirkti iš šio pardavėjo" - " Patvirtinti užsakymą , palikti pranešimą jūsų recepto ar kitos svarbios informacijos," - "Užsakymą" - " Užsakymas ".

4).Laukia nauji akiniai.

3. Spustelėkite šią pasirinkti pagal Receptą, kontaktiniai Lęšiai:

4. Prašome siųsti mums teisingą receptą (kaip Sfera,cilindras, ašis, PD ir To, ir pan.) ir kad reikalavimas dėl komentuoti, kai tvarka, ar įkelti nuotrauką, pagal užsakymą pranešimą, mes sumontuosime lęšius į rėmelius siųsti jums visą akinius.

1).Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau: (tai tik pavyzdys, už nuorodą), R(OD) sph -0.50 /cyl -0.75 *ašis 83 L(OS) sph +0.25 /cyl -0.25 *ašis 130 Pridėti: +2.25 (tik multifocal lęšiai)

PD: 60.5 (R 29.5 / L 31)

2).Jūs galite pridėti foto recepto, kaip šis:

-Aukštas Rodiklis 1.61 (Plona)

- Plastiko Derva Medžiaga

- Skersmuo: (0~-6.00)75mm, (-6.25~)70mm

-Vieną viziją, Aišku Objektyvas

- Anti-Blue Ray Danga

-Anti-Scratch Danga

UV Dengimas

-Neatspindinčia danga Mūsų Profesionalus objektyvas Paslaugos

Opeco Oficiali Parduotuvė yra didžiausia online visą paslaugų akiniai parduotuvė Kinija.Mes siūlome kokybę receptą, lęšių bet kuriam klientui, kuris perka akinių rėmeliai iš jav.Šis kokybės paslauga yra greitai ir siūlo kvapą gniaužiantį vertė, palyginti su optikos parduotuvėse.Mes turime licenciją optinis balionėliai, tiesiogiai dalyvaujančių visuose kasdienės verslo.Kiekviena pora recepto akiniai bus padaryta įrengta 100% tikslumo ir kokybės.Ji yra paprasta ir patogu pirkti receptinių akiniai su mumis.

1. Ką apie mūsų lęšių rūšis ? 1 Bendra Vizija Objektyvai

Viena Vizija lęšiai yra standartiniai akinių receptą.Šie akiniai turi tik vieną žiūrėjimo plotą per visą objektyvo ir pataisos įstaigų srityje gali būti toli atstumą, vidutinį atstumą ar skaityti.

Toli atstumas - Jeigu nešiojate akinius visą dieną, bet neturite bi/varifocals arba daugiausia reikia šiuos akinius, norėdami pamatyti daiktus per atstumą.E.g.Vairavimo.

Vidurio atstumas - Jei daugiausia reikia šių akinių darbo kompiuteryje ar kažkas įprastomis ar esate muzikantas ir reikia šie akiniai skaitymui muzikos.Svarstymas - Jei jūs turite perskaityti dalykų, kurie yra arčiausiai jūsų.Dokumentai, dokumentų ir t. t 2 Bifocal Lęšiai su Linija

A bifocal objektyvą, reiškia, objektyvas su dviejų taškų dėmesio.Maža dalis akinių lęšis yra rezervuota beveik regėjimo korekcijos.Poilsio objektyvas paprastai atstumo korekcija.

Paprastai, jums pažvelgti aukštyn ir per atstumą dalis objektyvas, kai daugiausia dėmesio skiriant taškus tolyn, ir pažvelgsite ir per bifocal segmente objektyvą, kai dėmesys sutelkiamas į svarstymą medžiagų ar detalių darbą iki maždaug 18 cm atstumu. 3 Progresiniai Lęšiai - Ne Linija

Progresiniai lęšiai yra arčiausiai, kaip gamtos vizija yra, kad jūs galite gauti poros recepto akiniai.Jie yra daugiau nei tiesiog apibrėžta arti ir atstumas korekcijos vieną objektyvą.O, progressives užtikrinti sklandų perėjimą nuo atstumo per tarpines šalia, su visais-tarp pataisymus, taip pat įtraukti.Ši konstanta baigimo recepto reiškia, kad jūs galite ieškoti matyti per atstumą, pažvelgti į tai, atsižvelgiant jūsų kompiuterio į tarpinę sritį, ir palikite savo žvilgsnį žemyn, kad skaityti ir daryti bauda patogiai dirbti iš arti.Laisvos Formos Skaitmeninės Progresiniai Lęšiai

Palyginti su tradiciniais progresiniai lęšiai, Laisvos Formos Skaitmeninės Progresiniai lęšiai turi šiuos privalumus:

2. Ką apie mūsų lęšiai indeksas ?

Mes siūlome objektyvai su įvairių indeksų.Kuo didesnis recepto, plonesnis ir šviesesnis objektyvas rekomenduojama.

Plastikiniai Lęšiai (Standartinis Indeksas 1.50) -Labiausiai tinka Mažai receptų iš SPH (0 +/-2.0) ir CYL (0 +/-1.5) .Jei jūsų recepto yra didesnis, mes rekomenduojame, kad jūs atnaujinate savo objektyvą.)

Normalus Objektyvai (Viduryje Indeksas 1.56) -Darbas su Žemos ar vidutinio sunkumo receptūrą SPH (+/-2.0 iki +/-4.0) ir CYL (+/-1.5 iki +/-2.0) .Jei jūsų recepto viršija šį intervalą, mes rekomenduojame atnaujinimą savo objektyvą į kitą aukštą Indeksą objektyvas.

Plonesni Lęšiai (Aukštas rodiklis 1.61) -Plonas ir Šviesos lęšiai pasiūlyti geriausią vertę už žmones, kurie turi vidutinio sunkumo receptų ir norite, šviesos sklaidytuvas.Jis tinka receptūrą SPH(+/-4.0 iki +/-6.0 ),CIL(+/-2.25 iki +/-3.0) .

Super Plonas Objektyvai (Aukštas rodiklis 1.67) - Šie objektyvai yra daug žmonių, vidutinio sunkumo-aukštos receptų.Ir yra rekomenduojama receptų iš SPH (+/-6.0 iki +/-9.0), CIL (+/-3.25 iki +/-4.0) geriausių rezultatų.

Ultra Plonas Objektyvai (Aukštas rodiklis 1.74) - ploniausias ir lengviausias lęšius galima rasti optikos rinkoje.Šie lęšiai rekomenduojami reikalavimai SPH virš +/-9.0, CYL virš +/-4.25.

3. Trivex (Viduryje indeksas 1.56) - Trivex lęšiai yra aukščiausios kokybės, didelis atsparumas smūgiams lęšiai su pilna UV apsauga, ypatingą stipriu anti-scratch danga.Trivex lęšiai suteiks jums visas veiklos jums reikia: patvarumą, UV apsauga, lengvas komforto ir trapumą, aišku, viziją.

Žymos: cr 39, viena vizija, akinių lęšis, lęšis, optikos, "canon" eye objektyvas, amerikos akis objektyvas, trumparegis akies objektyvo, akies lęšiuko stabdžių, asferiniai akinių lęšiai, akių lęšių rinkinys

Akiniai Priedai Objektyvai
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Lęšių Medžiaga Plastikiniai
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas Opeco
Danga HMC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai