Nuotolinio Valdymo Veržlus Vibratorių Vibratoriai Kelnaitės Moterims Klitorio Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Mašina Moterų Masturbator Makšties Žaislai

w19386

€12.53

-5.11

€17.64

-28 %

Nauja prekė

Produkto Pristatymas

Tai praktiški vibratorius, kad neturi trukdyti vaikščioti; Belaidžio nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojamas lauko mėgėjai flirtuoti;

Produkto Aprašymas

1. Belaidis nuotolinio valdymo pultas 2.Režimas: 10 vibracijos režimai 3. Pareigos: Trys stimulas 4. Įkrovimo būdas :USB įkrovimas 5.Vandeniui atsparus: 100% vandeniui Patarimai: Nuplaukite naudodami švarų vandenį arba muiluotu vandeniu, po naudojimo.Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Produkto Savybės

1. Belaidis nuotolinio valdymo pultas 2. Lengva eiti ir dėvėti, nepažeidžiant pėsčiomis 3. G-taško, klitorio, analinis stimuliavimas 4. Ergonomika 4. Galinga vibracija 5. Minkštas ir lankstus 6. Paprastas valymas 7. Privati tyla

Trys stimulas

Tuo pačiu metu stimuliuoja G-taško, klitorio, išangę

Stilių pasirinkti

Keturių stilių

10 Vibracijos Režimai

10 rūšių stiprios vibracijos režimai

Minkštas ir lankstus

Nutildyti

Suteikia jums pakankamai privačios erdvės mėgautis

Atsparus vandeniui

Prašome nemerkite tiesiogiai vandenyje

Mygtukas Įžanga

Ilgai paspauskite mygtuką ant vibratoriaus 3 sekundes pradėti mašina 1,Pauzės mygtukas:Trumpą spaudos vibratorius sustabdyti darbą, ir tada trumpą spaudos vibratorius sustabdyti darbą. 2,FM mygtukas:Trumpą spaudos reguliuoti vibracijos režimą. 3,Vienas pelės mygtuku spustelėkite kulminacija:Didelis sukimosi dažnį galima pasiekti šviesos spustelėkite bet režimu.

Gaminio Dydis

Dėl vadovo matavimo, ten bus klaidų dydį.Klaidos yra per 3 mm.

Produkto priedai

Vibratorius Įkrovimo linija Nuotolinio valdymo pultas Vadovas Atitikties sertifikatas

Apie Paketas

Mes naudojame nepermatomas pakuotes, nr. seksualus žodžiai, niekas nežinos kas yra viduje, mes apsaugoti savo produktą ir privatumo.

Apie Produktą

1.Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. 2.Visi produktai yra pagaminti iš saugių medžiagų, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.(Produktas yra pagamintas iš silikono ir todėl gamina normalus silikono kvapas.Prašome nesijaudinkite, tai yra saugu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti prieš naudojimą.Po vieną ar du valymus, kvapas palaipsniui išnyks.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per vieną arba dvi darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką reikėtų daryti, jei susidurti produktas problema

Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo laikas.Mes stengiamės išspręsti problemą ir stengtis suteikti 100% priimtino sprendimo.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikacijos.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmas kartas, kai matau jūsų žinutę.Prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus labai maloni patirtis perkant mūsų parduotuvėje.Jūsų parama mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, nepamirškite palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Žymos: nuotolinio valdymo vibratorius, tikroviška, vibratoriai trauka, sekso žaislas, sukimosi sekso mašina, sekso mašina dildoe, ramioje sekso mašina, dildo vac-u lock, kinijos kalnų dviratis, Suaugusiųjų, lytis mašinų atsarginės dalys

Atsparus vandeniui 100% atsparus vandeniui gyvenimo
Prašymas Vibratoriai moterims
Prekės Pavadinimas VERBOON
Elemento Tipas Vibratoriai
Įkrovimo USB magnetinio įkrovimas
Medžiaga Silikono
Nuotolinio valdymo atstumas 10M
Nepadori Nuotrauka No
Tipas G-Spot
Pavadinimas Drugelis Panty vibratorius
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnis 10 dažnio vibracijos
Naudoja Moterų masturbacija
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis See the details
Modelio Numeris XCD210162087
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai