Ak03 Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis Talpa Gamepad Kreiptuką Plug Žaisti iOS /Android Sukelti Kontrolės L1R1 PUBG Žaidimas Gaisro Šaulys

w19432

€13.25

-7.14

€20.39

-35 %

Nauja prekė

Savybės:

Aušinimo Ventiliatorius: Baterija 1,5 val, Ištvermės 3-5h, raudona lemputė krovimo, raudona lemputė nedega, kai visos Ilgai paspauskite įjungimo klavišą.Išjungti šviesos efektą ir paspauskite ilgai vėl įjungti šviesos poveikio Mygtuką: Baterija kraunasi penkias minutes, Ištvermės 12h, Baterija Raudona Lemputė, Visas Raudonas Šviesos Išjungimas Ilgai paspauskite shift klavišą, kad paleidimo/stabdymo mašinos, ir ji bus eiti į miego režimą po 20 minučių, be jokios operacijos

Parametras:

Įkrovimo sąsaja: micro USB Įkrovimo įtampa: 3.7 V Ventiliatorius duomenys: 6000 aps/min, 7V Baterijos talpa: ventiliatorius 400mAH (ištvermės 3H) mygtuką 50mAH (ištvermės 150H)

Pakuotės Turinys:

1 x aušinimo ventiliatorius 2 x Mygtuką Žaidimas 1 x Krovimo kabelis 1 x Saugojimo krepšys

Pastaba:

1.Tik kairįjį sukelti greitai spustelėkite funkcija. 2. Ji gali turėti padėties nuokrypis parodyta paveikslėlyje, tarp skirtingų telefonų modelių, prašome nustatyti jūsų mygtuką patogus būdas talpinti savo išmanųjį telefoną. 3. Jis gali būti naudojamas net ir su slim atveju dėl jūsų telefono.Bet ir pagerinti savo žaidimo patirties, ji yra labai rekomenduojama, kad jūs pašalinti atveju, kai naudojant valdiklį.

Kokybės užtikrinimo:

1. 100% originali produkto garantija, jei yra suklastotas produktas, 10 kartų kompensacijos! 2. Jeigu turite kokių nors kokybės problemą, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nemokamai grąžinti.

Apie Siuntos

1.Kai bus pardavėjas laivo mano užsakymą?Paprastai dauguma bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.pajudek.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų.

Pirkėjui:

Kai gausite paketą, prašome patvirtinkite, ir patikrinkite, ar pakuotėje yra išsami. 1. Jeigu ji yra sveika, prašome spausti "Patvirtinti Gavimą" ir mums 5 žvaigždžių, mums reikia jūsų pagyrų ir palaikymo. 2. Jei yra kokių nors problemų su produkto, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai laiku, mes jums tarnauti visa širdimi, atsakyti į jūsų abejones, ir suteikti jums veiksmingą sprendimą.Mes nuoširdžiai tarnauti kiekvienam pirkėjui ir linkiu laimingas pirkinių!

Garantinis Aptarnavimas

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais: 1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali kreiptis tiesiai į mane,aš duosiu jums atsakyti per 12 valandų 2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

Rusijos klientas:

Pasak politikos Rusijos post, gavėjas turėtų palikti savo vardą ir pavardę savo įprastą pikapas, ačiū už jūsų supratimą!

Brazilija Klientams:

Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Žymos: telefonas pubg mobile, chrono trigger, kovos žaidimas valdytojas, joypad valdiklį "android", "android" gamecube gamepad, kontrolės pubg, sy pubg, Kontrolės, pubg valdytojas asus, wireless gamepad

Sertifikavimo PSE
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Tipas Gamepads
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas cmaos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai