Reguliuojamas Šuns Snukis Naminių Gyvūnėlių Nagų Padengti Šuo Kaukė Žievės Bite Akių Burna, Snukis Viliojimo Anti-Kramtomoji Pet Mokymo Priedai

w19532

€2.75

-1.84

€4.59

-40 %

Nauja prekė

Aprašymas

"Mano šuo yra visiškai crazy apie kramtymas ir kramtomoji dalykų, ir kaskart aš atėjau namo, tik rasti, mano namuose yra netvarka.Kaip galėčiau apsaugoti mano gražus batai nuo sunaikinimo ir tuo pačiu metu tegul mano šuo mėgautis savo malonumui laiko?"

Mes esame čia, kad recommand jums šis šuo-frinedly snukis: gumos pagaminti labai patvarūs, siekiant apsaugoti jūsų šuo nuo kandžiotis, loti, ar kramtomoji dalykų.Puikus backet dizaino ir aukščio juostomis, kad šis snukis puikus šunis.Taip patogu!Ji tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimo saugumui užtikrinti savo šunų ir net žmonių aplink.

Pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos: snukius yra labai tvirtos ir minkštos, su gera thoughness, sėkmingai sustabdyti jūsų šuo iš kandžiotis, loti ir kramtomoji nešvarių dalykų.

2. Reguliuojami dirželiai su plastikine sagtimi: užtikrina snukis yra lengvas ir išjungti nedarydamas žalos savo šunį.

3.Orinės dirželis kelią snukis iš beldžiasi ne.Galite paleisti pavadėlio gale dirželis šuniui.

4. Krepšelis dizainas: suteikia jūsų šuo iš visų pusių ir patogiai burną apsaugos, dar laisvai kvėpuoti, valgyti ir gerti.

5. Kelių dydžių už jūsų slection.Pasirinkti tinkamą vieną savo šunį.

Paketą, Įskaitant

1 x Šuns Snukis

Žymos: ryšiai šuo grooming, šuo har, hlbb šunų antkaklis, rd290, mažylis stuff, ryšiai augintiniai, stabdžių žievės, stabdžių žievės šuo, gynybos reikmenys šuo, šuo

Features2 diržas šunims
modelis Kietas
Features1 šunų antkaklis
Features3 šunų reikmenys
Medžiaga Nailonas
Sezonas Visi sezonai
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Šuns Pavadėlio Tipas Laisvų Rankų Pavadėlio
Savybės Antkaklis Šunims
Funkcija Atsiskyrusio
Tipas Šunys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai