USB Įkrovimo Šildymo Megztinis Žiemą Elektros Palaidinukė Šiltas Anglies Pluošto Veidrodėliai Striukė Vyrams Ir Moterims Kūno Šilčiau

w19555

€25.10

-8.36

€33.46

-24 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: pasirinktas audinys ir vidinis pliušinis šiltą palaikymo ir šaltam vandeniui.Šildomas striukė minkšta ir odos draugiškas, kad yra pagamintas iš natūralių medžiagų.

2、Geriau Šildymo Našumas: Su didelio ploto šildymo zona ir anglies pluošto šildymo, aukščiausia temperatūra gali siekti 65 °C. šildomų megztinis yra saugus ir spinduliuotės nemokamai, kad jau geriau šildymo našumą, nei tradicinių šildymo laidas. 3 sekundžių šilumos, 60 sekundžių pašildyti ir 2 minutes šildymo visą kūną.

3、3 lygių Temperatūros Reguliavimas: Pagal savo temperatūros reguliavimą, ilgai paspauskite valdymo ratuką ir trumpą spaudos reguliuoti temperatūrą.Aukštos temperatūros lygis: 65°C, vidutinės temperatūros lygio 50°C, žemos temperatūros: 40°c Temperatūroje.

4、Pažangių Mobiliojo ryšio Maitinimas: Su pažangių mobiliojo ryšio energijos tiekimo, elektros striukė yra neriboti.Jūs galite mėgautis bet kuriuo metu ir lengva išeiti, nešioti jį (Tai elektros striukė neturi galios bankas).

5、Ne Baimė Plovimas: šildomas megztinis yra ta pati kaip naujas.Pašalinti įkrovimo lobis, maitinimo sąsajos izoliacija vandeniui gydymas.Žemos temperatūros rankų plovimo ar skalbimo mašina, natūraliai išdžiūti.Kai nuplauti mašiną, megztinis turi būti įdėti į skalbimo maišelį.Jei galingas likvidavimo skalbimo mašina yra didesnė nei vielos įtampą, megztinis gali būti sugadintas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektrinis Šildymo Megztinis

Spalva: juoda

Medžiaga: composite verpalai

Dydis: M, L, XL, XXL

Storis: vidutinis

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Šildymo Striukė*1

Pastaba:

Šis šildomos megztinis nėra įkrovimo lobis.

Žymos: rausvos spalvos medvilnės megztinis vyrams, vyrai šilta liemenė, moterų snowshoes, striukė, šilumos striukė, pūkinė striukė moteris, šilumos megztinis, deimantų modelio megztinis, šilta liemenė moterims, sporto šilumos apatiniai

Žemyn Turinio 100%
Lytis MOTERIS
Storis vidutinis
spalva juoda
Dydis M L XL XXL
Uždaryti Tipas NĖRA
Įdaru Baltųjų ančių pūkais
Audinys composite verpalai
Rankogalių Stilius Paprastųjų
Drop laivyba Parama
Pavadinimas Elektros Šildymo Megztinis
Medžiaga Poliesteris
Svoris 500G

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai