PuRui Aukso Spalvos Portretas Monetos Grandinės Choker Karoliai Moterų Mama Valentino Dieną Poroms Dovanos Stambusis Grandinės Karoliai, Papuošalai

w19784

€2.90

-3.26

€6.16

-52 %

Nauja prekė

PuRui Aukso Spalvos Portretas Monetos Grandinės Choker Karoliai Moterims, Motinos, Valentino Dieną Poroms Dovanos Stambusis Grandinės Karoliai, Papuošalai, Aksesuarai.

Medžiaga: Aliuminio + lydinio Dydis: Kaip paveikslėlyje parodyta Tipas: Punk/Bohemijos/Boho/Hip-Hop/Gothic Chocker Karoliai pakuotę įeina: 1Pcs

Pristatymas

1、Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dieną, gavus pilną apmokėjimą. 2、pristatymo adresą, turi būti patvirtinti. 3、Punktas tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Tai yra iš mūsų kontrolės.Jei negavote prekės, prašome susisiekti su mumis.Mes susekti ir padėti jums išspręsti problemą.Dėkojame už jūsų supratimą.

Susisiekite su mumis

1、Jei radote kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes stengiamės atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas. 2、Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums. 3、Prašome suprasti, kad mes esame uždarytas, savaitgaliais ar švenčių dienomis, kad ten gali būti šiek tiek atidėti savaitgaliais ar švenčių dienomis, mes stengiamės atsakyti į visus pranešimus kitą darbo dieną.

Grąžinimo politika

Mums reikės siųsti tikrasis nuotraukas prekės gautos, kartu su jo pakuotės (rodyti etiketėje ant pakuotės).Prašome leiskite mums žinoti priežastis.Tai yra mūsų SVP, mums reikia tikrų ir apskaitos tikslais.Mes pasiryžę išspręsti jas taip, kad pirkėjas pageidauja.

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų prekių, maloniai prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums. 2. Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

Žymos: šeimos jewerly, talismanas turtas, necklac, mama pakabukas, motinos dienos metu, moteriški karoliai dieną, mados earing mielas moteris, meno portretas karoliai, love lock bangle apyrankės pora, famili

Bauda ar Mados Mados
Pakabukas Dydis 2.3 cm
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Metalų Tipas Geležies lydinys
Lytis MOTERIS
derliaus karoliai Monetų Pedantas Karoliai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Formos\modelis GEOMETRINIO
choker karoliai Grandinės nuorodą karoliai
spalva Aukso Skiedra Spalva
Elemento Tipas Karoliai
Proga Šalis
Prekės Pavadinimas PuRui
Prašymas Šalis Jubiliejų, Vestuvių, Gimtadienio Dalyvavimas
Gotikos Moterų karoliai
Kilmės KN(Kilmės)
Grandinės Karoliai apykaklės, karoliai
Stilius Punk
Medžiaga Metalo
Mados Choker Karoliai Punk Jewlery
Minios Vyrų/Moterų
Modelio Numeris C03177MT5
Moteris/Merginas Karoliai Pareiškimas Karoliai Pakabukas
Funkcija Nuotaika Tracker

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai