CACAZI Savarankiškai varomų Belaidį durų skambutį Vandeniui Ne Baterija Reikalaujama 150 M Nuotolio Bevielis Namų Durų Žiedas Varpas Varpelių JAV, ES, UK Plug

w20175

€11.26

-11.26

€22.52

-50 %

Nauja prekė

Apie po pardavimo teikiamas paslaugas doorbell

1.CACAZI yra mūsų pačių markės, turi didelę gamyklą, mes paramos dropshipping ir didmeninės! 2.Pažadame vienerių metų garantija ir pakeitimo, puikus aptarnavimas po pardavimo, prašome būti tikri, kad. 3.Jei jums kyla susisiekimo problemų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

Savarankiškai varomų siųstuvas

Vietoj to, naudojant baterija, mygtuką paverčia kinetinę energiją į elektros energiją ir siunčia signalą, kai yra paspaudžiamas;nesijaudinkite, jei baterijos energijos, todėl nepraleiskite svarbių lankytojų.

Power off memory funkcija ir anti - trukdžių funkcija

Mes naudojame naują skaitmeninės grandinės įtaisas,po to, kai yra išjungtas,prisiminti muzikos rinkinį prieš,nereikia nustatyti muzikos, dar kartą; Kaimynai " skambučius nereikia kištis į mūsų skambučius.

Garsas ir muzika

5 garsumo lygiai, 0-110db,60 melodijos Vardinė įtampa: AC 110-240V, 50-60Hz

150 metrų gauna atstumas

1.Gaunančioji atstumas gali turėti įtakos aplinkai ar kliūčių 2.Mygtuką, negali būti pateikti dėl geležies duris, kurios bus apsaugoti signalą.Mes rekomenduojame, kad mygtukas būti šalia geležies duris. 3.Be to, imtuvas neturi būti šalia mikrobangų ar radijo, kurios trukdytų signalas.

Kelis mygtukus ir kelis imtuvus

Galite naudoti 6 mygtukai už durų tuo pačiu metu, patalpų imtuvai gali naudoti kelis imtuvus, tuo pačiu metu, įvairių derinių, kad atitiktų jūsų poreikius.

Imtuvo parametrai

Vardinė įtampa: AC 110~ 240V ,50-60Hz Darbinis dažnis: 433MHz Prieinami įvairių žvakės, JAV/ES/JK Prijungti ir AS adapteriai, tinkantys daugeliui šalių.

Atsparus Vandeniui Siųstuvas

Siųstuvas gali dirbti normaliai sniego ar aukštos temperatūros aplinkoje, atspari vandeniui ir dulkėms.

Įrengimas ir naudojimas

Įjunkite imtuvą į elektros lizdą, ir siųstuvas gali naudoti pateiktą juostelę pridėti jį prie durų arba įsukite jį į sieną.

Jei jūs gaunate į durų skambutį, gali tinkamai neveikti, kaip išspręsti?

1.Pabandykite porą skambinti.Kaip pora?Porą būdas: Paspauskite ir palaikykite garsumo imtuvo mygtuką maždaug 5 sekundes (įjungta šviesa), išleidimo garsumo mygtuką, tada paspauskite siųstuvas iš karto, signalas yra sėkmingai suporuotas. 2.Jeigu minėti metodai negali būti išspręsta, prašome susisiekti su mumis.Mes turime profesionalių technikai išspręsti jūsų problemas.

Jei norite pakeisti skambėjimo toną, arba, jei norite nustatyti skirtingus skambėjimo signalus skirtingų siųstuvų, kaip jūs juos?

Įjunkite imtuvą į elektros lizdą,paspauskite imtuvo muzikos sureguliuokite į mėgstamus muzikos skambėjimo toną, paspauskite ir palaikykite garsumo mygtuką, kol, Kai įjungta šviesa, paspauskite siųstuvas du kartus, iš karto, ir muzika yra užrakinta sėkmingai.

Žymos: doorbel, garso skambinti, belaidžio doorbel, bell durų belaidžio, namų žiedas varpas garso, cacazi balta belaidį durų skambutį, belaidžio žiedas, namų žiedas, vedio durų bell wireless, belaidžio namų žiedas

Tomas 5 Lygius 0-110 dB
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prekės Pavadinimas CACAZI
Naudoti Patalpose Namų biuro villa ligoninės, mokyklos, gamyklos
Gavimo atstumas 150M Nuotolinio (atviroje vietovėje)
Skambinti Tipas Belaidžio
Darbo Dažnis 433mhz
Siųstuvo Baterijos režimu Savaeigis(Ne baterija reikia)
Tipas Skambučius
Maitinimo Šaltinis 110V-240V
Atsparus vandeniui Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Imtuvas Kištuko tipas MUMS/ES/JK Plug AS adapteris
Modelio Numeris FA78
Žiedas Tonas 60 melodijos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai