Stimuliatorius drugelis Dildo Įkraunama Vibratorius Nešiojami G Spot Klitorio Massager Belaidžio Suaugusiųjų Sekso Žaislas Moterims Masturbator

w20309

€12.97

-9.01

€21.98

-40 %

Nauja prekė

Išvaizda yra suderinta ir funkcija nesikeičia.Naujos ir senos pakuotės vežamos atsitiktinai.Drugelis Dildo Vibratorius Nešiojami G Spot Klitorio Stimuliatorius Massager Belaidė Įkraunama Sekso Žaislas Moterims Masturbator

Medžiaga:Saugos Silikono

Spalva:Violetinė Rožinė

Vandeniui Atsparus:100% Vandeniui

Galia:USB Įkrovimas

Svoris:100g

Gaminio Dydis :4.21*4.13*1.5 colių

Įdėkite Gylis:3.52 colių

Triukšmas: Pagal 50db

Pakuotė: 1 x Produktas 1 x nuotolinio valdymo pultelis 1 x krovimo kabelis

Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbu mums, tik žino, kas yra pakuotės viduje !Mišrios kad Lašas Laivybos Didmeninės: Sveiki

Priežastis vibratorius arba nuotolinio valdymo pultas neveikia.

1.Vibratorius gali būti energija, nes ilgą laiką transporto. 2.Įkrovimo kištuką yra įkištas iki galo, dėl to pralaimėjo įkrovimo 3.Yra nuotolinio valdymo pulto baterijos maitinamas? 4.Naudojant nuotolinio valdymo pultą, būtinai pasukti vibratorius įjungimas pirmą kartą.

Kaip naudoti produktą po to, kai gaunate prekes?

1.Atidaryti paketą, kuris turi vibratorius, nuotolinio valdymo pultas, baterijos įkrovimo kabeliu ir instrukcijomis. 2.Pirmiausia perskaitykite instrukciją. 3.Raskite įkrovimo angos ir įdėkite ją į įkrovimo angą.Lemputė ims mirksėti, kai baterija įkraunama. 4.Baterijos produkto 3-4 valandas.Ne jį įjungti ir naudoti krovimo metu.Pilnai įkrauti, išjunkite ir įjunkite jį.

Kaip naudoti vibratorius ir nuotolinio valdymo?

Prašome rasti maitinimo mygtuką ant vibratoriaus pirma, tada paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, ją įjungti, tada pasukite ant nuotolinio valdymo pulto maitinimo mygtuką, tada paspauskite FM " mygtuką, norėdami jį naudoti, paprastai..

Didmeninė ,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik 3-7days fo atvykti.daugiau jūsų užsakymą,tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Drop laivyba ,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei jūs 'd patinka. 1. Kaip gauti stebėjimo informaciją?Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 2.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

Apie pasirinkdami logistikos būdų

1.Nemokamas pristatymas:"China Post Oridinary Mažas Pakelis Plius"ir" Yanwen Ekonomikos Oro Paštas ",be logistikos sekimo informacijos po sklypas kairėje Kinijos.Ir pristatymo laikas yra ilgesnis nei kitų logistikos būdų.

2.Pridėti pinigai:"www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas"ir "China Post Registruotu Oro Paštu",su logistikos stebėjimo informacija,ir pristatymo laikas yra daugiau, greičiau, nei "China Post Oridinary Mažas Pakelis Plius".(Ispanija,rusijos Frderation,Ukraina,Baltarusija gali pasirinkti "www.pajudek.lt Saver Shipping".)

3.Kiti:"www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas" yra www.pajudek.lt oficialus logistikos būdas,ir pirkėjo pirkinių apsaugoti pagal www.pajudek.lt platforma.Geriausia Rekomendacija!!!

ATSILIEPIMAI IR PASLAUGOS: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis.

Žymos: coolcam sienos, belaidis, siena plovimo belaidžio, vielos belaidžio kroviklio, drone " belaidžio kroviklio, jetta kamera, wireless, drugelis elektros belaidžio, drugelis sekso žaislas, wireless, belaidžio kroviklio pocophone, belaidžio mažas bevielis, drugelis belaidis vibratorius

Elemento Tipas Vibratoriai
Atsparus vandeniui Viso Kūno, Galima Skalbti
Tipas G-Spot
Galia USB Įkrovimas
Triukšmo Pagal 50db
Prekės Pavadinimas YUECHAO
Modelio Numeris XDD Automatikos Drugelis įkraunamas Usb Dildo, Vibratoriai
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
spalva Violetinė/rožinė
Funkcija Šildymo/vibracijos/Wirless kontrolės
Dydis 105*30.5*101.5 mm vagina sex toy for women mujeres
Medžiaga Medicininio Silikono
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Nuotolinio valdymo atstumas 15 metrų
Drop Laivyba & Wholesal Parama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai