Nešiojamų Naminių Vežėjas Išeinantis Rankinę Su Reguliuojamo Vieno Peties Dirželis, Dėklas Cukraus Sklandytuvas Žiurkėno Voverė, Smulkių Gyvūnų

w20586

€8.44

-2.11

€10.55

-20 %

Nauja prekė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Tai yra būtina turėti smulkių naminių savininkas vykdyti žiurkės, žiurkėnai, pelės, voverės, šinšilų, ir kitipanašūs gyvūnai.

Pet takeout rinkinys užtrauktukas pusėje maišą,lengva naudoti.Šiltas pliušinis viduje urvas suteikia comfy "miego ir slėpti" skyrelio.

Reguliuojamas sagtimi ant diržo, bus patogiau nešiotis ir sumažinta masė peties.

Yra kišenės apačioje naminių vežėjas maišelį.Kai oras yra šaltas, galite įdėti įstaiga šiltesnis už šilumą.

Diamond Aksomo audiniai, su kvėpuojantis akių ,naminių vežėjas krepšys yra minkštas, jis bus ne skauda pet, ir pakankamai, kad būtų matomas.

Skirtingai nei katė, šuo,tai šiek tiek pet tiesiog likti savo narve jie nežino, kaip nuostabų pasaulį, yra iš namų .Dabar galite imtis juos tyrinėti nuostabų pasaulį su šio oro vežėjo saugus būdas.

Padeda sumažina pagimdė ir pašalinti narve streso.Suteikite savo mažųjų augintiniai saugi ir patogi vieta, ypač tinka žiemą.

Nebijokite augintiniai maišo jaustis tvanku.Mūsų produktai yra ne visi, uždaros konstrukcijos,yra angos uždengtos plastikiniais akių.augintinio krepšys gali mėgautis ne dekoracijos.

Išlaikyti jūsų augintinė saugiai ir gerai prižiūrimi gali suteikti ir jūs, ir jūsų augintinis ilgą ir laimingą patirtis!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Deimantas Aksomo

Spalva: Pilka

Svoris: 75g

Dydis:17*12*11cm / 6.69*4.72*4.33 cm

Pakuotė:

1 x Naminių Vežėjas Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: žiurkėno durų kuprinė, lol žiurkėno kuprinė, molle peties dėklas, žiurkėno, narvas smiltpelė, kačių, smulkių naminių vežėjas, dėl žiurkėno namas, rc maišą, mažas kartono naminių vežėjas, žiurkėno transporto

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Diamond aksomo
Modelio Numeris 1 x Naminių Vežėjas Krepšys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai