83*81*56mm 1 Įleidimo angos 2 Angos 6P terminalo paskirstymo dėžutės kabelį langelį ABS vairo valdymo dėžutė uždaromos laukelį nailono jungtis

w20828

€7.39

-1.4

€8.79

-15 %

Nauja prekė

Naudojimas:

Atsparus vandeniui paskirstymo dėžutę, daugiausia naudojama vidaus ir lauko elektros, ryšių, priešgaisrinė įranga, geležies ir plieno lydymo, chemijos, elektronikos, elektros, geležinkeliai, statybos vietose, minos, kasybos, oro uostų, viešbučių, laivų, didelės gamyklos, pakrančių gamyklų iškrovimo dokas įranga, nuotekų ir atliekų valymo įrenginių, pavojų aplinkai, įrenginius ir pan.

Ypatybė:

Atsparus vandeniui, dulkėms, antikorozinės, didelio stiprumo izoliacija.Bet anga yra prieinamas pagal klientų poreikius, ji yra labai išsami specifikacija ir patogu montuoti.

1Inlet 2 Lizdo

produkto pavadinimas, Modelis, Dydis, Kiekis, Vandeniui paskirstymo dėžutės F25 83*81*56mm 1 užveržiamas sandariklis PG11 Viela nuo 5~10 mm 3 Gnybtų bloko TB-1506 Už 0-2.5mm2 laidus 15A 600V 1

* Dėžutės nėra trumpas juosteles ir nosis ir linijos.Prašome susisiekti su klientų, jei reikia.

TB terminalo tipas

4 bitai, srovė 15A, įtampos žemiau 600V, gali būti prijungtas prie linijos, mažesnis nei 2.5mm2, 220v įtampos gali atlaikyti 3300w galia

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Apie Siuntos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Grįžtamąjį ryšį, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Žymos: dėžutė paskirstymo, skirstomosios dėžutės dydis, charg, jungtis rinkinys, pvc smėlio dėžutę, lauke vandeniui, kabelių paskirstymo dėžutė su skaidriu dangčiu, elektros kabelių jungtys, jungtis, foldaple sienos lauke, elektros kištukinio lizdo dėžutė

spalva Pilka
Sertifikatas CE ROHS
IP Lygį IP 66
Užveržiamas sandariklis pg11
Prekės Pavadinimas AIRLGEE
Dydis 83*81*56mm
gnybtų bloko TB-1506
Tipas Kabelių Paskirstymo Dėžutė
Medžiaga ABS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai