GIRBAN Šiuolaikinės Baltas ir skaidrus Stiklas Mažas Pigūs Liustra Kambarį Kabo Žibintai LED Pūstinis Stiklas Namų Meno Šviestuvai

w21023

€268.74

-115.17

€383.91

-29 %

Nauja prekė

Šiuolaikinės Baltas ir skaidrus Stiklas Mažas Pigūs Liustra Kambarį Žibintai Aukšto Qualtity LED Pūsto Stiklo Meno Liustra

Dydis:W40cm*H60cm(W16*H24")

Pastaba: Mūsų Stiklo Produktai yra 100% rankų prapūsti meno "PASIDARYK pats" amatų, galutinis produktas būtų šiek tiek skiriasi nuo originalo nuotrauką.Kad ji, jei galėtų priimti skirtumą!

Kiekvieną sietynas ateina standartinis su keturiais ar daugiau 120V-220V LED lemputes, šlifuoto nikelio lubų prijungti ir laidu-lock montavimo aparatūros.Pagaminti iš 100% ranka pūstinis stiklas, kiekvieną stiklo kamieninių priemones, tarp 10-20 cm ilgio ir yra atskirai pakabinti ant centrinės metalinis rėmas.Montavimas, vėjas su mūsų lengva naudoti įdiegimo vadovas ir nemokamą pagalbą telefonu.Tik 1 dydis.Visi Šviestuvai gali būti pylimas, sumontuoti arba sumažino iki 80 cm nuo lubų su mūsų reguliuojamas kabelis-lock kabeliai.Aparatūros ir elektros įranga.

Pakavimas Ir Pristatymas

Paketo Duomenys

Kiekviena stiklo gabalas yra supakuota su storio putų ir poli maišelio viduje.Atskirai įdėti į 5layer standartas eksporto dėžutėje.Pls nesijaudinkite, mes pakuotės juos atsargiai, kad jis saugus.Tuo tarpu mes siūlome jums 10% atsarginių dalių atveju borken metu vežimo.

Apie spalvų

Galite pasirinkti bet kurią spalvą iš mūsų spalvos plokštė,Ir taip pat jūs galite atsiųsti mums spalvą, kuri jums patinka,galime pritaikyti bet kokios spalvos jums tinka.

Mūsų Paslaugos Įrengimas :

Ji yra lengva ir smagu.Mes jums atsiųsime instrukcijas, su išsamias instrukcijas.Taip pat, jei jums reikia,mes atsiųsime jums video parodyti jums ,net parodyti jums, kaip įdiegti on-line.Taigi pls nesijaudinkite.Jūs pajusite, nuostabi, kai jį baigsite.

Gamybos Procesas

Mes sepcialized ranka pūstinis stiklas, produktai, skirti įvairių spalvų ir dydžių.Mes patenkinti savo dizainą, nes mes turime savo dizaineris ir gamyklos,Tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, jei jokių specialių reikalavimų .

Įmonės Informacija

Įmonės Informacija

Įsikūręs gražus pakrantės mieste, Xiamen Longree Craft Co.,Ltd.yra apšvietimas gamintojas, kuris apima mokslinių tyrimų, vystymo, gamybos ir pardavimo, kaip vieną vienovę.

Sertifikatai

DUK

Q1. Galiu atrinkti tvarka ?A: Taip, mes džiaugiamės, imties siekiant patikrinti ir patikrinkite, ar kokybės.Mažas MOQ, 1pc imties tikrinimo yra.Mišrių mėginių yra priimtinas.kiti quetions

Q2. Kokia jūsų mokėjimo terminus?Paprastai,mes priimame T/T,neatšaukiamą L/C ir nepastebimoje vietoje.Reguliariai pavedimai, mokėjimo Terminus 30% indėlių,visa mokėjimo prieš pristatant prekes.

Q3. Jūs esate gamintojas ar prekybos kompanija?Mes jau gamykloje.Kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje, bet kuriuo metu.Paspauskite, Kad Pamatyti Daugiau

Žymos: originali kanapių papuošalai, originali disney žiūrėti, iphone riešo raištį, originali rankinė tote, iphone wifi analyzer, originali valgomojo kėdės, originali indijos chnos, iphone firmware wiki, originali kailio sėdynės kilimėlis

Pagrindo Tipas E14
Korpuso Medžiaga Stiklas
Apdaila Šlifuoto Nerūdijančio
Diegimo Tipas Semiflush Mount
2 virtuvės šviestuvai
Maitinimo Šaltinis AC
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Savybės 100% ranka pūstinis
spalva kaip parodyta (gali būti pritaikytas)
Garantija 3 M
OEM/ODM Priimtas
kilmės vieta Kinija
1 Šviestuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sertifikavimo ce
Stilius ART DECO
Yra Pritemdomi No
Atspalvis Tipas Tamsintas Stiklas
Modelio Numeris LR1254
3 Patalpų Apšvietimas
5 Pakabukas Šviesos
Elemento Tipas Šviestuvai
Įtampa 90-260V
Dydis as shown (can be customized)
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Galia 3w/led
4 kabo lempa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai