Šaldytuvas Lenta Nustatyti, Magnetinių Kalendorių, Šaldytuvas švieslentė Perrašomieji magnetinio kalendoriaus lipdukas Karšto Pardavimo

w21039

€6.09

-2.26

€8.35

-27 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、PET Danga: Šaldytuvo, magnetinių kalendorių su apsaugos nuo užsiteršimo paviršius-aukštos kokybės PET paviršiaus.Lengva valyti valyti nepaliekant jokių dėmių ar šešėlius.

2、Lengva Naudoti: Graži ir lengva naudoti-spalvų kodavimo ir dieną dizainas, lengva patikrinti savaitės planas iš pirmo žvilgsnio.

3、Stiprus Adsorbcijos: Lengvai prilimpa prie šaldytuvo, nereikia jaudintis dėl kritimo iš šaldytuvo ar juda iš savo pozicijos.

4、Keičiami ir Daugkartinio naudojimo: importuojamų PET ištrinti plėvelės ant paviršiaus galima lengvai ištrinti 30 dienų po lazdą.

5、Aplinkos Apsaugos Minkštųjų Magnetinių: Aukštos kokybės, aplinkos apsaugos magnetinio substratą, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus, bendable ir rollable, gali sugerti bet kokios geležies produktus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Magnetinis Lipdukas Kalendorius

Medžiaga: guma magnetas

Dydis: apie 42*30cm/16.52*11.81 į

Naudojimas: darbą, studijas, gyvenimo

Pakavimo Sąrašas:

Magnetinis Kalendorius Lipdukas*1

Lenta, Žymeklis*3

Trintukas*1 (atsitiktinė spalva)

Magnetinis Nagų*3 (atsitiktinė spalva)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekranus ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti maža tolerancijos.

Žymos: elektroninė lenta kalendorius, daugkartinio naudojimo miltai planuotojas, planuotojas sienos, balta lenta, didelė žymeklio lenta, kalendorius valdybos metų, mielas šaldytuvas lenta, įprastiniai miltai planuotojas, mama šaldytuvas kalendorius, lentos kalendorius

Stilius Magnetinio čiulpia tipas
Modelio Numeris Magnetinis Kalendorius
Dvipusis writable No
Kilmės KN(Kilmės)
Lenta Tipas Standartinis Lenta
Prekės Pavadinimas tmddotda
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai