Grupė GuaSha Massager IASTM Priemonė Nerūdijančio Plieno Grandymo Valdybos Body Massager Prarasti Raumenų Kūno Priežiūros Grandymo SPA Įrankis

w21128

€18.42

-10.36

€28.78

-35 %

Nauja prekė

Grupė GuaSha Massager IASTM Priemonė Nerūdijančio Plieno Grandymo Valdybos Body Massager Prarasti Raumenų Kūno Priežiūros Grandymo SPA Įrankis

Kulka Taškų: 1、304 medžiaga: Šis grandiklis, pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, su lygaus paviršiaus ir krašto, anti-alerginių ir lengva valyti, tiesiog nuvalykite skudurėliu.

2、Ergonomiškas dizainas: laivapriekio grandymo valdyba yra labiau tinkami palmių, dizainas turi dirbti, kad gremžtuku nėra lengva slydimo naudojimo metu.

3、Multi-funkcija: iškarpant masažas, galite sumažinti skausmą kaklo, pečių, nugaros ir raumenų, pagerinti judumą.Ji taip pat padidina kraujo tekėjimą ir minkštųjų audinių mikrocirkuliaciją, todėl oda sveika ir atjaunėjusi.

4、Plačiai: Tai yra puikus massager priemonė, dažnai naudojamas kineziterapeutų (pavyzdžiui, manualinės terapijos gydytojai, fizioterapeutai, darbo terapijos ar masažuotojai), naudojant profesionalias masažo terapeutai namuose ar biure.

5、Lengvas ir nešiojamas: dydis masažo priemonė yra apie 6.1*3.6 cm, labai lengvas, yra maža juoda maišą, laikymo ir transportavimo.

Savybės :

304 medžiaga: Šis grandiklis, pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, su lygaus paviršiaus ir krašto, anti-alerginių ir lengva valyti, tiesiog nuvalykite skudurėliu.

Ergonomiškas dizainas: laivapriekio grandymo valdyba yra labiau tinkami palmių, dizainas turi dirbti, kad gremžtuku nėra lengva slydimo naudojimo metu.

Multi-funkcija: iškarpant masažas, galite sumažinti skausmą kaklo, pečių, nugaros ir raumenų, pagerinti judumą.Ji taip pat padidina kraujo tekėjimą ir minkštųjų audinių mikrocirkuliaciją, todėl oda sveika ir atjaunėjusi.

Platus naudojimas: Tai yra puikus massager priemonė, dažnai naudojamas kineziterapeutų (pavyzdžiui, manualinės terapijos gydytojai, fizioterapeutai, darbo terapijos ar masažuotojai), naudojant profesionalias masažo terapeutai namuose ar biure.

Lengvas ir nešiojamas: dydis masažo priemonė yra apie 6.1*3.6 cm, labai lengvas, yra maža juoda maišą, laikymo ir transportavimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: 304 Nerūdijančio Plieno, Raumenų Fasciją Ramina Prietaiso

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Paviršiaus apdorojimas: poliravimas

Gaminio dydis: apie 155*92*6mm/6.1*3.6*0.2 colių

Pareigos: grandymo massager, grandymo fasciją ir atsipalaidavimo raumenų funkcija, veido, kaklo, rankų, kojų, veršeliai, padų fasciją.Jis tinka visos rankenos metodas, ir jis yra tvirtas ir tinka nugaros ir didelis plotas, masažas šlaunų.

Pakavimo Sąrašas:

1*Grandymo Valdyba

1*Saugojimo krepšys

Žymos: raumenų siurblys valdyba, gua sha nerūdijančio, gua sha plieno, guasha grandiklis, nuostolis raumenų galia, iastm įrankis, vyrų raumenų grupė, veido gua sha, raumenų vyrai kelia, kūno grandiklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai