2-4pcs "Volvo" Logotipas Auto Duris LED Lazerinis Projektorius Mandagumo Šviesos S40 S60 S80 S90 C30, C70 XC40 XC60 Automobilių Optikos Reikmenys

w21238

€4.90

-2.1

€7.00

-29 %

Nauja prekė

Savybės: 1. Pagaminti iš didelio stiprio aliuminio lydinių, aukštai temperatūrai,korozijai, šilumos išsklaidymo, gera triukšmo-nemokamai trukdžių. 2. Super aišku, šviesos sklaidytuvas, už aiškus ir ryškus logotipas projekcija. 3. Lempos įstaiga yra aukštos trasmittance AC lan, sekminių vidaus įgaubtas, išgaubtas lan, nereikia nerimauti dėl dulkių gauti ir įtakos šviesos. 4. Stiprus skverbtis šviesos ir šešėlių modelius whitout iškraipymo. 5. Dvigubas žiedas sagtis dizainas, priveržkite lempa kūno durų, neleisk eiti lengvai, sukelia lempa kūno perėjimą.Projektorius Logotipas: "Volvo" Logotipas,Su Išoriniu Žiedu Tinka Modeliams: Volvo S40 S60 S80 S90 C30, C70 XC40 XC60 XC90 V40 V60 V90, Visų Transporto priemonių Diegimo žingsniai: 1. Pašalinti durų apdailos skydelis 2. Išgręžti skylę nustatyti šviesos 3. Užsegamas lemputė 4. Prijunkite teigiamą ir neigiamą viela 5. Užbaigti diegimo Pakete: 2-4 vnt. * Automobilio Duris Šviesos 1-2 vnt * Gręžimo Galva Patarimai: Jei norite pamatyti tikrą produktų logotipas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Prekės yra pristatomas su 1-3 darbo dienas, kai visas mokėjimas patvirtino.Ten bus šiek tiek vėliau šventė, kaip Nacionalinė Diena, Kinijos Pavasario Dienos ir t.t., mes stengiamės pasirūpinti, vežimas po atostogų pabaiga, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2. Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje

a.E-pakelis, paprastai trunka 10-20 dienų paskirties

b.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, paprastai trunka apie 16-35 dienų į paskirties šalį (Tai bus atidėta, nes savaitgaliais, švenčių dienomis, atokioje vietovėje, ir pan.)

c.Kitų komercinių metodų, prašome susisiekti su mumis prieš mokėti.

3. Apie stebėjimo informaciją (jei pasirenkate pristatymo būdus, kurie stebėjimo informaciją), prašome spausti www.17track.net jums nuoroda.

4. Jei jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą per 60 dienų (išskyrus Braziliją), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir išspręsti problemą.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas apskritai, mes kartais bus atidėti savaitgalį ar švenčių dienomis, jei jūs negalite gauti mūsų atsakas po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekti su mumis el. paštu.

5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

1. Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį, kai ją gavote.Jei jūs turite turėjo elementą per 7 dienas, yra laikoma, kad buvo naudojami, mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra jokių išimčių.Laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį, konkrečių priežasčių, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę, ir paketas su visais komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt, arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

1. Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir jūsų atsiliepimai bus stumti mums eiti toliau.

2. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.

3. Jei esate snarglys patenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: deguonies jutiklis volvo s80, volvo xc60, volvo s80, logotipas volvo 850, volvo s80 priedai sėdynės, volvo padangų priedai, už s80 volvo, "volvo" v60, telefonas volvo c70, volvo s40

Modelis 002411044
Medžiaga Lydinio Apvalkalas + LED
Elemento Tipas Sveiki Atvykę Šviesos
Taikymo Automobilį Volvo S40 S60 S80 S90 C30, C70 XC40 XC60 XC90 V40 V60 V90
Projektorius Logotipas "Volvo" Logotipas, Su Išoriniu Žiedu
Pakuotė 2-4 vnt. * Automobilio Šviesos Sveiki!
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas Automobilių Durų Šešėlis Logotipas Šviesos
Galia 5W
Svoris 60 g/pcs

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai