Baterija Elektrinis Pėdų Pedikiūro Roller Kaliaus DryHard Negyvas Odos Valiklis Pedikiūro Įrankis Odos Priežiūros Unisex

w21480

€2.84

-2.14

€4.98

-42 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Nešiojamas pedikiūro sistemos, skirtos švelniai ir saugiai pašalinti sunku, šiurkštus, sausas, krekingo ir callused odą nuo jūsų pėdų ir kulnų, teikiant profesionalias salonas kaip rezultatus per kelias sekundes.

Baterija maitinamas buvo sukurta siekiant būti tiek greičiau ir saugiau nei įprasti metalo peiliai ir gremžtukų ir yra įtrauktas papildomas rupi mineralinių smūginės apkrovos ritinėliai ir valymo šepetys, siekiant užtikrinti veiksmingą ir profesionalus pedikiūro rezultatų vėl ir vėl.

Sukasi micro-mineraliniai poliravimo voleliai švelniai pašalinti mikroskopinių sluoksnių grubus ir sunkus odos nuo padus, kojas ir ergonomiško dizaino rankena ir atsparus vandeniui galvą leidžia sritis, kojos laikoma, kad kitaip būtų sunku pasiekti naudojant rankinį peilį arba pemza.

Jis yra maitinamas 2 AA baterijos(neįtraukta).Pakeisti baterijas, tiesiog pasukite varžtą bžūp pabaigoje rankena atidarykite baterijų skyrelio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Galingas Nešiojamas Pedikiūro Prietaisas, skirtas padėti sklandžiai ir pašalinti šiurkštūs

Baterijos: 2x AA (neįtraukta)

Buff toli grubus callused oda ant kojų

Paprastas dizainas, lengva naudoti

Stilius: SP050

Medžiaga: ABS Plastikas

Lytis: Unisex

Atsparus Vandeniui: Taip

Įrenginio Dydis:15.5x6cm

Vieneto Svoris:120g

Spalva: Rožinė/ Mėlyna( Kaip jūs Rožinė)

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Elektros Koja Pedikiūro Roller

1 Gabalas Valymo Šepetys

1 Gabalas Raštas Dangtis

1 Gabalas Roller Vadovas

1 Gabalas Vadovas

1 Vnt Box

Žymos: golo grandinės auskarai, golite stovyklavimo įranga, golla sportbačiai mėlyna, medvilnė, cukriniai debesys, plaukų spalva tamsi, kaip, plaukų spalva cororist, stiklo pluošto iphone8, golo baldų kojų, stiklo pluošto juvelyras

Produkto Tipas Elektroninių Koja Failą Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Elektrinis Pėdų Pedikiūro Roller
Prekės Pavadinimas Kesoto

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai