GM320 Pramonės Non-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Termometras LCD Skaitmeninis Ekranas Tikslumo Matavimo Priemonės

w22146

€4.72

-1.41

€6.13

-23 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Vieneto perjungimas: produktas palaiko dvi vienetų laipsnių Celsijaus ir Farenheito, leidžiantys duomenys, kurie turi būti įjungtas tarp šių dviejų blokų, ir matavimas yra greitas ir tikslus.

2. Aišku, skaitymas: produktas yra įrengtas didelis LCD ekranas su foniniu apšvietimu įjungti parinktį, kuri gali būti lengvai perskaitoma net tamsoje.Be to, duomenų saugojimo funkcija leidžia skaityti patogu.

3. Platus naudojimas: produktas gali būti naudojamas matuoti paviršiaus temperatūra karšto vandens vamzdžiai, karšto variklio dalys, šilumos vamzdžiai ir šilumos izoliacijos sluoksnių ir pan., su galingu funkcijų.

4. Ne kontaktai: produktas priima infraraudonųjų spindulių jutiklį, matuoti, tiesiog nukreipkite termometras prie paviršiaus, matuojant ir nuspausti gaiduką, kad gauti temperatūros skaityti iš karto, todėl patogu ir saugu.

Aprašymas:

Šis produktas yra infraraudonųjų spindulių termometras su greitas ir tikslus matavimas.Ji yra įrengta LCD ekranas, palaiko backlight ekranas, ir yra paprasta naudoti.Jis tinka temperatūros matavimo įvairių objektų pramonėje.

Techniniai duomenys:

Dydis: 140*130*35mm

Grynasis svoris: 110g

Medžiaga: plastikas

Temperatūros diapazonas: -50~380℃ (-58~716℉)

Perdavimo santykis: 12:1

Spinduliavimo: 0.95

Raudonos spalvos lazerio galia: mažiau nei 0,5 MW

Maitinimo šaltinis: 2* AAA baterijos

Pakuotė:

1* Infraraudonųjų spindulių termometras (be baterijos)

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: hygromet, c100 rex, ne kontaktinę thermomet, aksesuaras automobilio smart, drėgmėmačiu miško kirtėjas, pramonės elektroninis skaitmeninis termometras, puikus infraraudonųjų spindulių termometras, šilumos imag, pyromet, dvigubas skaitmeninis termometras virėjas

Temperatūros Diapazonas -50~380℃ (-58~716℉)
Modelio Numeris Tikslieji Matavimo Priemonės
Kilmės KN(Kilmės)
Raudonos spalvos lazerio galia Mažiau nei 0,5 MW
Maitinimo Tipas NĖRA
Maks. Matavimo Temperatūra 120°C Ir Aukščiau
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis 2* AAA baterijos
Prekės Pavadinimas OUTAD
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Dydis 140*130*35mm
Naudojimas Pramonės
Stilius rankinės
Tipas J
Sertifikavimo CE
Teorija Termometras Su Drėgmėmačiu

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai