KIWI RATA Moterų High Waisted Treniruotės Antblauzdžiai Pilvą Kontrolės Lieknėjimo Scrunch Grobis Jogos Kelnės Ruched Butt Lift Sporto Triko

w22224

€8.34

-8.34

€16.68

-50 %

Nauja prekė

Brazilijos Grobis Padidinti Antblauzdžiai: Seksualus butt lift push up high waisted antblauzdžiai moterims, kėlimo jogos kelnės,anti celiulito suspaudimo antblauzdžiai,Tekstūra Activewear; treniruoklių salė shapewear triko, treniruotės važiavimo kelnes, liesas kelnės grobis scrunch antblauzdžiai, įžūlus sėdmenų, klubų kėlimo sporto pamušalu versital kelnės moterims.MEDŽIAGA: Butt Lift kelnės yra pagaminti iš Poliesterio&spandex,tekstūra audinio, kuris apima visus trūkumus.Greitai džiūsta, drėgmės wicking, Super tampri ir labai patogus ir minkštas.Tai suteikia jūsų užpakalis modernią išvaizdą, pavyzdžiui, Sultingas persikų; Plius užpakalis kėlimo funkcija, natūraliai atrodančius atgal.DIZAINAS: Brazilijos Padidinti antblauzdžiai yra meistriškai su Ne-celiulito medžiagos,todėl jūsų celiulitas atsiranda neegzistuojantis auktos savo grobio!Anti Celiulito Antblauzdžiai naudojant 4 būdas Ruožas & Ne, permatomas Audinys, kad slims, atitinka, ir kontūrai su kiekviena kelti ir judėjimo.Pilvą kontrolės pločio juostos, siekiant užtikrinti sklandžią saugus, tinka ir parodyti savo figūra off iki tobulumo.PROGA: aukštos kokybės activewear yra tiek prieinamos ir pasiekiamos, puikiai tinka fitneso entuziastai ir kasdien athleisure.Operacinės tuo skerspjūvio tarp mados ir funkcionalumo.Ji yra sukurta siekiant pagerinti moterų jogos fitneso patirtis.Puikus laisvalaikio progomis, pavyzdžiui, darbo, šokiai, joga, bėgimas ir t.t.Pasakų su t-marškiniai, palaidinė arba apkarpyti viršūnes, mielas su savo raukiniais batai, butai ar kulkšnies, bateliai.Padaryti jums jaustis užtikrintai ir žavus,stilingas ir mados.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Siekiant, kad jums kurių laimingas pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje ir išvengti nemalonių aftersale klausimų, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti keletą patarimų.Laukiame jūsų susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu!Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS, padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu, kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket, kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL, "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS, kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS, kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 am iki 6 pm.Laivas iš JAV: 1.Prekės bus išsiųsti per 24 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Laivų, iš KN: 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis.

Žymos: moterų diržas, sporto kelnių moterims, fit kojų, lankas scrunch antblauzdžiai, užpakalis tinka, sportinė liemenėlė, scrunch, butt lift ziajać, pilka scrunch užpakalis antblauzdžiai, plokščias pilvukas apatiniai

Stilius Sportas, Paplūdimio, Saldainiai, Plonas, Panele, Seksualus, Naujas, mados, Atsitiktinis
Leggings8 Scrunch Grobis Jogos Kelnės Ruched Užpakalis Kėlimo Sporto Triko
Savybės Anti-pilling, Elastinga, Kvėpuojanti, Plona, ne išnyks, Minkštas, Odos draugiškas
Leggings9 Moteriški Kaklaraištis Dažų High Waisted Jogos Antblauzdžiai
Prekės Pavadinimas KIWIRATA
Leggings6 Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Tampri, Tekstūra Grobis Treniruoklių Salėje, Triko
Leggings2 Besiūliai antblauzdžiai
Lytis MOTERIS
Proga Joga, Bėgimas, Sporto, Šokių, Pratybos, Mokymai, Treniruotės
Elemento Tipas Visas Ilgis
Ziajać Ilgis Visas Ilgis
Sportas Tipas Joga
Modelio Numeris 17
Tipas Jogos Antblauzdžiai, Antblauzdžiai Sporto Moterų Fitneso
Leggings3 Sportas antblauzdžiai
Dydis S/M/L/XL
Leggings10 Pilvą Kontrolės Ruched Užpakalis Kėlimo
Audinio Tipas Broadcloth
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Leggings5 Moterų Ruched Užpakalis Kėlimo Aukšto Juosmens Jogos Kelnės
Leggings4 Seksualus Antblauzdžiai Moterims High Waisted Jogos Kelnės
Medžiaga Polyester92%, Spandex8%
Leggings7 High Waisted Treniruotės Joga Antblauzdžiai Moterims
spalva Juoda/Raudona/Mėlyna/Juoda/Balta Ir Pilka
Leggings1 jogos kelnės moterims

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai