Pakuotėje 40 Varžtas Viršuje Apvalus Aliuminio Skardines, Flakonus - Užsukamu Aliuminio Dangteliu Apvalus Indas Taros Butelis

w22385

€9.26

-3.97

€13.23

-30 %

Nauja prekė

Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio jie gali būti perdirbtos ar pakartotinai panaudotos, todėl jiems tikrai ekologišką ir daug geriau aplinkai, nei plastiko kosmetikos vamzdžiai.

Techniniai duomenys: varžtas skardinės yra 1.97 cm/ 5 cm išorinio skersmens ir 0.78 colio/ 2 cm, išorėje, gylio; vidinis tūris varžtą skardinės yra 1 uncija/ 30ml, ir yra varžtas viršuje saugos ir neleisti ištekėti.

Neturi aštrių briaunų: apvalios briaunos, šių varžtas skardinės yra saugiai atidaryti ir uždaryti; tvirtas ir lengvas.

Pritaikomumas: Tai varžtas turas skardinės yra geras pasirinkimas, amatų, medvilnės, kabliai, karoliukai, sagos, monetos ir t.t.; taip Pat yra geras laikymo ir kitų smulkių daiktų, apsaugoti juos nuo pernelyg ilgas buvimas šviesos, dulkių ir pan.

Tiems, kurie nori, kad namuose pagaminti platus lūpų balzamų, kosmetikos ir kvapus, kvepalus, šie puodai padės jums padaryti tobula dovana.

Šių apskritojo skardines yra puikus, todėl didelis lūpų balzamas, ar jie yra pakankamai lanksti, kitas kosmetikos ir net saugoti nagų dailės medžiagos, blizgučiai ir karoliukai.

Spalva: Sidabrinė

Tūris: 30ml

Paketas Apima

40 x Užsukamu Dangteliu Aliuminio Skardines, Flakonus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: šešiakampis varžtas m5, susitvarko ir rėžtuvės, aliuminio jar, pakaba parduotuvė, gali alavo, pasirinkti dydį, pakabinimo, galite metalo, bronzos varžtas viršų, kilner varžtas viršų

Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SAFEBET

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai