CGYY Bikini Nėrinių Tuščiaviduriai Nėrimo maudymosi kostiumėlis Beach Suknelė Moterims 2021 M. Vasarą Ponios Cover-Up Maudymosi Kostiumą Dėvėti Tunika

w22524

€16.35

-17.02

€33.37

-51 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

☁ Medžiaga:MEDVILNĖ 65% POLIESTERIS 35%

☁ Modelio Ūgis: 174CM, Krūtinė:84CM, Liemuo: 60 CM, Klubai: 88CM

☁ Funkcija: bikini maudymosi kostiumėliai yra su subtilus gėlių ažūrinės figūrinių nerti modelį & sexy backless dizainas, leidžia jūsų maudymosi kostiumėlį ir šiek tiek odos žvilgtelėti per.Tegul jūsų oda nukrito vėjo & saulės spindulių, bet be nepatogu.

☁ VIENAS DYDIS: Krūtinės Plotis-47 cm, Ilgis: 63 cm.Prašome patikrinti, ar jūsų dydį atidžiai prieš perkant.

☁ Kartų:paplūdimio suknelė padengti iki tobulo įdegio salonas, paplūdimys, baseinas, baras prie baseino.Gera nuotaka bikini padengti-iki, geriausios dovanų pasirinkimas moteris ar mergina, draugais ir Valentino Diena ar medaus mėnesį dovana.

☁ Skalbimo Instrukcija: Prašome plauti rankomis ir lygūs, kad išdžiūtų.Tai yra šiek tiek subtilus, todėl yra carful ne gauti sugauti ką nors.

Žymos: suknelė moteris, suknelė, medžiagų vasaros suknelės, maudymosi kostiumėlį moteris, linijos suknelė 2021, 2021 maudymosi kostiumėlį, maudymosi kostiumėliai, tunika moterims, paplūdimys pareo, bikini maudymosi kostiumėlis

Amžius Amžius 18-35 Metų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Jauni Stilius Bohemijos
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Nr. YSX-008
Stilius Jauni Stilius
Prekės Pavadinimas CGYY

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai