Nešiojamas Stove Stovas Universali Nuimamas Nešiojamų Tvirtas Aliuminio Lydinio Nešiojamojo KOMPIUTERIO Stalas Laikiklis Labiausiai Sąsiuvinis 10-17inch

w22583

€12.38

-8.59

€20.97

-40 %

Nauja prekė

Kulka Taškų: 1、Ergonomiškas Dizainas: plonas, kompaktiškas stovas pakelia savo nešiojamąjį kompiuterį-6"puikus akių lygio ir apsaugo jus nuo hunching per savo ekraną, kuris sumažina kaklo ir pečių skausmą.Be to, krašto stovėti taip sklandžiai, kad apsaugo jus nuo subraižyti.

2、Šilumos Išsklaidymo: aliuminio lydinio medžiaga veikia kaip šiluminis trinkelės padeda aušinti nešiojamą kompiuterį.Pirmyn-pasvirimo ir atidarykite dizainas siūlo puikų vėdinimo ir oro srovės, siekiant apsaugoti jūsų notepad nuo perkaitimo.

3、Tvirtas ir Nešiojamieji: office kompiuterio stovas yra visiškai pagamintas iš sutirštės aliuminio lydinio, todėl įkroviklis yra tvirtesnes, ir turi mažiau klibantis.Guma laikiklio rankas lazdos sandariai ir užtikrinti, kad jūsų nešiojamas, stabilus ant stovo.Ir gumos kojų neleisti stovėti nuo slydimo ant jūsų darbalaukio.

4、Nuimamas ir Paprastas Montavimas: Šio kompiuterio stovas nešiojamąjį kompiuterį galima patogiai išardyti į 3 dalis, kompaktiškas saugojimas.Jūs galite lengvai perkomplektuoja tai dar vienas žingsnis, montavimas.

5、Platus Suderinamumas: Mūsų nešiojamas stovas tinka visiems nešiojamieji kompiuteriai nuo 10 iki 15.6 colių, pavyzdžiui, "Apple MacBook 12 / 13, MacBook Air 13" MacBook Pro 13 / 15 / 2018 / 2017 / 2016, "Lenovo ThinkPad", skirtas Dell Inspiron XPS, "HP", "Chromebook", ir kitus notebook PC kompiuteriai (10 colių, 11 colių, 12 colių, 13 colių, 13.3 colių, 14 colių, 15 colių, 15.4 colių, 15.6 colių, ir kt.).

Aprašymas : ar jūs kada nors sėdėti priešais savo kompiuterį, dirba ilgas valandas, jausmas skausmas ant jūsų kaklo ir atgal?Noriu atsikratyti bloga laikysena, o naudojant nešiojamąjį kompiuterį?

Tai turbūt nešiojamas stendas jums buvo ieškote.Jūs niekada nežinote, kaip jums reikia, tai tol, kol jūs savo ji.

Mūsų nešiojamas stovas tentiniai nešiojamas šiek tiek į priekį, kuris duoda ekrano arčiau aiškiau ir patogiau peržiūrėti.Nešiojamas iškėlė ir išorinę klaviatūrą ir pelę, vieta, aptakus stovėti transformuoja bet kokią stalo į optimalų, ergonomiška darbo vieta, dėl nešiojamųjų kompiuterių naudotojams.

Produkto renginiai:

1. Premium aliuminio lydinio ir atvira konstrukcija leidžia oro srautas ir aušinimo nešiojamas.

2. Stovas kelia nešiojamas ekranas, aukštis 6 cm, geriausias ergonomika.

3. Aliuminio tikslumo apdaila suteikia aukščiausios atrodyti ir jaustis.

4. Stovas yra tvirtas ir pakankamai stiprus, kad surengti nešiojamieji kompiuteriai iki 8.8 £ (4kg) svorio.

Techniniai duomenys:

Spalva: sidabro, juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: apie 14.5*22.5*26cm/5.71*8.86*10.24 į

Grynasis Svoris: apie 870g

Pakavimo Sąrašas:

Nešiojamas Standx1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: descop stalo stove, monitoriaus stovas usb, stalas monitoriaus stovas, pcie riser, kortelės stove, nešiojamas stove stendas, k2 stendas, standin stalo stove, nešiojamas užrakto aliuminio, retro notebook pastaba

Pakuotė No
Modelio Numeris -
Prekės Pavadinimas tmddotda
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10"-20"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai