Apsauga nuo dulkių Vėjo Kaukė Anti Dulkių Veido Kaukė Slidinėjimo Snowboard Čiuožimo Dviračių Anti-bakterinė Daugkartinio naudojimo Kvėpuojantis Kaukė Sulaite

w23181

€3.79

-2.04

€5.83

-34 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Spalva:Juoda,Raudona,Pilka,Mėlyna

Medžiaga: Aksomas+Mitsubishi tinklo+Visi medvilnės audinio

Svoris:15g

Ypatybė:

1.Visiškai Kvėpuojantis Akių: Unikali vėdinimo projektavimas, puikus pralaidumas, oro pasipriešinimas yra mažesnis, lygus kvėpavimas.

2.Blokuoja Bakterijų, Nešvarumų ir Tarša: Kaukė gali būti naudojama anti-dulkių, kovos su transporto priemonių išmetamųjų teršalų, anti-žiedadulkių alergijos, stabdžių KD2.5 ir migla dieną apsaugą.

3.Tiktų Daugumai Žmonių: Pagaminti iš elastinga medžiaga, dydis gali būti reguliuojamas.

4. Lengvas ir patogus.

Turi Turėti Lauko Veikla: tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, dviračių, pėsčiųjų, slidžių ir medienos apdirbimo ir kitos veiklos,ir pan.

5.Jis pagamintas iš geriausių medžiagų ir suprojektuoti taip, kad būtų patogu kaukę nuo dulkių, bet kada, nors ir teikia didžiausią apsaugą nuo ore esančių dalelių (dulkių, mikrobų, alergijos, rūkymo, taršos, pelenai, žiedadulkės, amatų, sodininkystės, kelionės.

Paketas apima:

1 * sporto kaukė

1 * sporto kaukė

Žymos: slidinėjimo kaukė, 007 kaukė, anti-uv paviršius, kalno snieglenčių, snieglenčių striukė moterims, balaclava moto, lipni anti bakterinių, kaukė lydmetalis uv, kaukė snieglenčių, slidinėjimo kauke, puskauke šalikas

Punktas sporto kaukė
Funkcija Apsauga nuo dulkių,Vėjo,Anti-bakterinė
spalva juoda,raudona,pilka,mėlyna
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Velvet, "Mitsubishi" tinklo,medvilnė
Sporto Tipas Dviračių sportas,Slidinėjimas,Lauko sporto

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai