6 colių Universalus Dviračių, Dviračių Nuoma Head Tube Rankenos Ląstelių Mobiliojo Telefono Maišelį Atveju Turėtojas Atveju Raukčio

w23268

€2.85

-0.8

€3.65

-21 %

Nauja prekė

Aprašymas

Vandeniui ir smūgiams: bike mount vandeniui atsparus dėklas atveju-apsaugo jūsų telefoną nuo lietaus, vandens purslų, sniegas, smėlis, purvas ir dulkės.

Paprasta operacija: skaidrus " touch screen, lango didina jutiklinio ekrano funkcijų ir lengva telefonas operacijos, o dviračiais.

Reguliavimas ir pasukti: pilnai reguliuojama kamuolį galva bendro su 360 laipsnių sukimosi ir blokavimo sistemą pritaikyti portreto ir kraštovaizdžio orientacijos.

Lengvas montavimas: be įrankių diegimas leidžia be vargo prijungti prie bet kokio dviračio, motociklo ir motorolerio vairą.

Universalus dėklas mount: compatile su visomis išmaniojo telefono/ gps / mp3 grotuvas, iki 6 cm, su nuimamu išklojimui su arba be jūsų mėgstamiausia atveju.

Specifikacija:

Pareigos: Rainproof.

Medžiaga: PU+ EVA.

Dydis: 19.4 * 12.5 * 7cm.

Spalva: juoda.

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti, dydis klaidų, dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Paketas apima:

1 * Dviračių vandeniui telefono laikiklį.

Žymos: b siela, krepšys bicycl, raukčio, dviračių krepšelio rankenos krepšys, dviračių raukčio stovo, bycicle dviračių krepšiai, dviračių bagažinė bagažo krovinius galiniai, dviračių bagpack ospey, dviratis atveju, bicycl stovo

Medžiaga Nailonas
Funkcija Rainproof
Prekės Pavadinimas FangNymph
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris OD0210-00

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai