Kriauklė, Maišytuvas, Aeratorius 720°Pasukama Kriauklė, Maišytuvas, Aeratorius Virtuvės Taupymo Bakstelėkite Vonios Kambarys Dušo Galva Filtras Vandenį Taupanti Dušo Čiaupus Įrankis

w23306

€2.91

-1.94

€4.85

-39 %

Nauja prekė

Kriauklė, Maišytuvas, Aeratorius 720°Pasukama Kriauklė, Maišytuvas, Aeratorius Virtuvės Taupymo Bakstelėkite Vonios Kambarys Dušo Galva Filtras Vandenį Taupanti Dušo Čiaupus Įrankiai

produkto aprašymas:

1.720° valdymo ratuką: splash proof filtras bakstelėkite galite pasukti vandens išleidimo 720°, kuris yra patogiau skalbimo savo veidą ir gargaliuoti!Deguonies prisotintą vandenį, putas, splash-įrodymas, vandens, keturių sluoksnių filtras (pašalinti priemaišas) ir du kartus tarpikliai, siekiant užkirsti kelią varva.

2. Du vandens taupymo būdai: valdymo ratuką, minkštas putų ir purslų-įrodymas, vandens režimas, splash nepraleidžiantis vandens, kai skalbimas rankomis, aukšto slėgio dušo režimas, daiktai yra greitai išplauti.

3. Pramonės kokybės: kieto vario, ABS kėbulas, su didesnis patvarumas ir gyvenimą.Produktas taip pat yra sustiprinta dvigubo sandarinimo žiedo vožtuvas, siekiant užtikrinti, kad visi nutekėjimas būtų užkirstas kelias.

4. Saugus ir patogus dizainas: splash proof filtras maišytuvas pristatomas oro į vandens srautą, taip sukuriant didesnę ir baltesni vandens srautas, minkštos ir ne purslų, tinka restoranams, skalbykloms ir kiemuose.

5. Lengva įdiegti: nenaudodami jokių įrankių, tik įsitikinkite, kad jūsų maišytuvas tinka gaminio dydžio ir gali būti naudojamas, tada įdėti dušo galva į maišytuvas ir užspauskite laikiklio pagal laikrodžio rodyklę, kad užbaigti diegimą.

ypatybė:

Medžiaga: Vario, ABS

Produkto svoris: su pakuotės svoris: 108G

Gaminio dydis: 15×8×5cm / 5.9 x 3,1×2inches

Pakuotės Turinys:

1 rinkinys maišytuvai

Žymos: bakstelėkite vonios kambarys, virtuvės maišytuvas bakstelėkite, maišytuvas, virtuvės maišytuvas, šaltojo čiaupo, vonios kriauklė bakstelėkite, maišytuvas kriauklei, maišytuvas gurmanams, maišytuvas balta, juoda maišytuvas

Svoris Pakuotėje <2kg
Stilius Šiuolaikinio
Produkto Svoris 108g
type4 Taupymo Dušo Spray
Modelio Numeris maišytuvo aeratorius
Rankenų Vienu Rankena
Tipas Baseino Maišytuvai
Type3 Vonios Kambarys Dušo Galva Filtras
Type2 Virtuvės Taupymo Bakstelėkite
Sertifikavimo CE
Yra Protingas Prietaisas No
type1 maišytuvo aeratorius
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vario ABS
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos ABS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai