REMAX 9D Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo Screen Protector, iPhone XS XR XS MAX 11 11PRO 11PROMAX 12PRO 12PROMAX Išlenkto Paviršiaus Plėvelė

w23640

€7.43

Nauja prekė

REMAX 9D Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo Screen Protector, iPhone X/XS XR XS MAX Išlenkto Paviršiaus Plėvelė Savybės: 1, Išskirtinis 9D kreivų paviršių, pilnas draudimas technika. 2, Importuotų SCHOTT stiklo, Anti-pirštų atspaudų, Anti-sugriauti sluoksnis su geros elastingumą. 3, 9H kietumu, atspari įbrėžimams, trinčiai ir krekingo. 4, Besiūliai tinka. 5, Sklandžiai vertus, jausmas, Nesugadintas grožis lenktas ekranas. 6, Plonas ir labai skaidrus.Naudojant 0,3 mm storio stiklo, Kuris yra plonas ir labai skaidrus su daugiau sklandžiai, ranka paliesti.Diegimo Žingsnis: Prašome naudoti profesinės ekrano valymo rinkinys ir mėlynos elektrostatinis dulkių-moving kino valyti ekraną; B, Nulupkite NR. 1 plėvelės, tiksliai ir lėtai suderinti screen protector, C, pirštais paspauskite centrinę dalį, kad screen protector automatiškai pridėti ekrane.D, Naudokite pirštu pašalinti mažų burbuliukų.Komplektą Sudaro: 1 X Grūdinto stiklo plėvelė, 1 X Mėlyna elektrostatinis dulkių-moving filmas 1 X Išvalymas valymas filmų ir Pakeitimo traukdami žymeklį 1 X Sausas paper1 X Servetėlės REMAX buvo įkurta 2008 metais, kurios yra sub-brand Honkongo Patikslinti Pramonės (Azija) Limited.

Nuo brangina gyvenimą ir vejasi mados, REMAX pagamino tokį fantastišką priedai, kaip oda atveju, centrinis bankas, ausinės, įkroviklis, ekrano apsaugas ir pan.kad atitiktų jūsų individualius reikalavimus.

REMAX siekiama parodyti jums visiškai su mados, aistra, kūrybingumą ir kokybės užtikrinimas, derinant praktiką grožio.Jauni žmonės yra priklausomi nuo mūsų produktus, nes tai unikalus dizainas.

REMAX nustatė stabilią & ilgalaikio bendradarbiavimo su interneto klientais, mažmenininkai ir didmenininkai visame pasaulyje.Be to, kurių plotas didesnis kaip 1000 kvadratinių metrų, REMAX` sandėlyje yra glaudžiai susijusi su vietos logistikos, kurios gali pasiūlyti greitą pristatymo paslaugą klientams.

Žymos: iphone 12 screen protector, grupė iphone xs, 11 iphon, remax vielos, id iphone xs, atveju huawei y72019, 4 paviršiaus, "iphone" stiklo 7plu, jakcom smart žiūrėti, iphoen 11 pro max

Grūdintas Stiklas Versija 9D Lenktas Aukštos skaidri Plėvelė
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Kilmės KN(Kilmės)
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Naudoti mobilusis telefonas
Prekės Pavadinimas remax
Radianas 9D, 9H kietumu
Tipas Priekinė Plėvelė
Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai