Jojimo Dviračiu Batai Padengti Vandeniui Žiemos Turistinis Dviratis Kaliošai Vėjo Šiltas Kelių Dviratį Dviračiu

w24085

€4.32

-3.27

€7.59

-43 %

Nauja prekė

Jojimo Dviračiu Batai Padengti Vandeniui Žiemos Turistinis Dviratis Kaliošai Vėjo Šiltas Kelių Dviratį Dviračiu

Savybės:

1.Vilnos pamušalas: Aukštos kokybės, vilnos audinio, minkštos odos, šiltas ir patogus, gali labai užtikrinti, kad karštis dar ne viskas prarasta.

2.Sidabro plėvele kompozicinė medžiaga: Jis turi gerą vėjo ir vandens repelentas savybių ir atitinka lauko poreikius, pavyzdžiui, dviračių, pėsčiųjų ir veikia, ir rudenį, ir žiemą.

3.Šviesą atspindinčios juostos įspėjimo: Atspindinčios juostelės yra pridėtinės už batų padengti veiksmingai pagerinti saugos koeficientą, naktį ar kai linija akyse yra prastas.

4.Bauda susiuvimo: linija yra net, sklandžiai ir kruopštus, gražus ir tvirtas, ne taip lengva nutraukti.

5.Savaiminio fiksavimo užtrauktuku: Specialus užtrauktukas kelnėms, savaiminio fiksavimo ir pradėti, lengva įdėti ir kilimo.

6. Šilumos fleece medžiaga viduje, kad išlaikyti jūsų kojų šiltas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Composite batų dangtis

Medžiaga: composite vilnos audinys

Dydis:41,42,43,44,45,46

Svoris:180g

Spalva: juoda

Paketų sąrašo:

Pora batų dangtis

Šiltas priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

Kindely Priminimas >>>>>>> beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamas pristatymas metodą, kuris trunka tik trumpą laiką atvykti.Jei esate pardavėjas ir noriu susirasti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei sklypas buvo prarasta, nes dėl tam tikrų priežasčių, mes manau, kad per visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį jums.Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą. **Kodėl verta pirkti iš jav??** Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!Q: Ką turėčiau daryti, jei mano sklypas yra sulaikyta muitinės?A: Kiekvienas šalies muitinės turi savo taisyklė, kartais jie surengs savo paketą ir tikrinti ją.Mes negalime prisiimti PVM ir papildomų pristatyti sąnaudų, tačiau mes galime suteikti sąskaitos faktūros bei priėmimo, siekiant padėti jums gauti sklypą. **Dėmesio, Rusijos Draugais** 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą; 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! * Brazilijoje pirkėjas, prašome nuolat sekti savo užsakymą, kai pakuotė yra jums, reikia mokėti Brazilija po 15 BRL už savo paketą.Kartais pašte bus ne apie tai praneša jums, kad jūs turite vieną mėnesį sumokėti prieš savo paketą grąžinami. **Pristatymas** 1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

Žymos: giro dviračių batai, batai padengti kostiumas, čiuožimo batai padengti, atsparus vandeniui, dviračių batai padengti, dviračių guard dangtis, dviračių, batų, kojinių, batai dviračių aukštas, dviračių batai organics, womam padengti batai, dviračių trinkelėmis batai

Padas Medžiaga EVA
Atletiškas Batų Tipas Dviračių Sporto Batelius
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas šiltas dviratį Kaliošai
Dydis 41,42,43,44,45,46
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Atletiškas Batų Tipas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis VYRAI
Uždaryti Tipas Slip-On
Svoris 180g
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Vidpadžio Medžiaga Latekso
Produktas Dviračių Batų Apima
Kaliošai dviračių kaliošai vandeniui
Modelio Numeris Dviračių Batų Dangtis
Privalumas Medžiaga
Medžiaga PU
Funkcija Atsparus vandeniui
Batviršio Medžiaga PU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai