Multi-purpose SFX galia pertvara SFX į 1U DC/ATX aušinimo

w24155

€17.11

Nauja prekė

(1) gamybos sąnaudos, pertvara yra didesnė nei panašių pertvara į rinką (nes yra daug skylučių ir kaina yra aukšta) (2) Standarto SFX vairo varžtas tvirtinimo skylės pozicija ir aliuminio plokštės yra paliesti, su sriegiu, nereikia būti nustatyta su veržle (3) ilgis bendrojo vyrų busbar yra apie 50 cm (kiti ilgiai gali būti pritaikytas), ir originalaus vyrų busbar (39 juanių nustatyti) yra apie 47~48 cm ilgio. (4) Perdavimo 1U maitinimo reiškia FLEX 1U maitinimo šaltinis, žinomas kaip mažas 1U (81.5*40.5*150), ir netinka standartinis 1U maitinimo. (5) stacionarūs pozicija mažų 1U maitinimo parodyta ketvirta nuotrauka iš pagrindinių nuotrauką. (6) Specialus priminimas, kad dydis pertvara ir skylę poziciją iš fiksuotojo FLEX 1U maitinimo šaltinis yra suprojektuotas griežtai laikantis "INTEL" energijos tiekimo standartas, todėl tik FLEX maitinimo standartinės skylės pozicija yra palaikoma (žr. standartą pagrindinisnuotraukoje) Brėžiniai, prašome atkreipti dėmesį į padėtį, iš dviejų varžtų skyles, šalia elektros lizdas brėžinyje), ir kai kurių nestandartinių skylę FLEX elektros energijos tiekimas bus įdiegta ši pertvara, tai labai tikėtina, kad varžto skylę elektros energijos tiekimas bus ne rungtynės, tai Prašau suprasti, būklė pertvara tvirtinimo skylės.Pavadinimas: Multi-purpose SFX galia pertvara Medžiaga: aliuminio lydinys 6063 Dydis: 125*63*2 mm Standartinis SFX maitinimo šaltinis Spalva: Juodai Sidabrinė Paviršiaus apdorojimas: smėlio sprogdinimo anodavimas Produkto naudojimas: DC-ATX modulis DC lizdas fiksuotosios, KINTAMOSIOS srovės žodis lizdas fiksuotojo, belaidžio tinklo kortelė SMA galvos fiksuotas, SFX LANKSTYTIS 1U elektros energijos persiuntimo, "PASIDARYK pats" power priekyje arba kitoje vietoje, po SFX vairo padėtis sąkandis, ir kt.

Specialus priminimas:

Šis produktas yra pertvara už SFX elektros energijos tiekimo.Tinkamos važiuoklės, tokių kaip Qiaosibo V2 U1, Lianli TU100 ir kt., nėra taikomi ATX maitinimo padėtį.

Susiję nurodymai:

Žymos: itx maitinimo šaltinis, laikiklis grafikos kortelės, 1u serverio, atx skliaustas, 20 24 pin adapter, 24pin atx, atx 24 extender, ATX maitinimo šaltinis, maitinimo sfx, jonsbo matx

Tipas Maitinimo Kabelis
Prekės Pavadinimas DEBROGLIE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai