Qshare Kūdikiams Silikono Plokštė Kūdikių Patiekalų Šėrimo Maisto Plokštelė, Plokštelę Vaikas Indai Vandeniui Kūdikių Stalo Placemat

w24466

€10.17

-6.77

€16.94

-39 %

Nauja prekė

SAUGOS IR KOKYBĖS MEDŽIAGAS - MPT Standarto 100% Maisto kokybės Silikono.BPA, PVC, BPS, ir Ftalatų, Nemokamas Geresnio Maisto Saugos UNIKALUS DIZAINAS - Unikalus Malonus Dizainas Silikono Placemat Ryškios Spalvos, todėl Valgio metu Daugiau Malonumo Vaikams.Mini Dydžio 11x8x1 Colių galite Tinka Labiausiai Highchair Padėklai STABILI KONSTRUKCIJA - Visiškai Dėmių Atsparios, Mūsų Pyplys Plokštė Funkcija Iškėlė Dubenį Kraštus, Tinkamą Porcijų Dydžius ir Stipri Siurbimo Sumažinti Išsiliejimus ir Sujaukia plauti INDAPLOVĖJE, MIKROBANGŲ SAUGUS IR ŠALDIKLIO SAUGIAI - Placemats Vaikams Gali būti Įdėti į Šaldiklį, Mikrobangų krosnelė ir Indaplovė be Jokių Rūpesčių.Mūsų Silikono Placemat yra Labai Patvarus ir Jie yra skirti Išlaikyti Tiesioginius Kontaktus su Temperatūra Viršija +450 ir -40 Laipsnių Fahrenhei STIPRI SIURBIMO - Nusiurbimo Saugiai į Bet kokį Kieto, lygaus Paviršiaus.Daro Valgio Laiką su Savo mažyliais Daugiau Malonus

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Ne Qshare, mes didžiuojamės savo griežtą produktų bandymai, siekiant užtikrinti, kad jūs turite saugiausių produktų jūsų kūdikiui.Visi Qshare produktai yra BPA, PVC, Vinilo, Ftalatų ir Švino nemokamai, ir mūsų Mažylis Plokštės yra viskas lab išbandyti maisto kokybės silikono.

Mes žinome, vaikų auklėjimo gali būti sunku, todėl mes siekiame padaryti mealtime taip paprasta, kaip įmanoma.Mūsų Qshare Bamblys Plokštė yra indaplovė, šaldiklis ir mikrobangų saugus.Silikonas yra natūraliai bakterijos, dėmėms atspari, ir jis pagamintas paskutinis!

1. Paruošimo Laikas:Prašome patvirtinkite, pristatymo ADRESĄ, atidžiai, kai jūs pateikiate užsakymą (- us).Užsakytos prekės bus išsiųstos per 3-4 darbo dienas po apmokėjimo būti patvirtinta platforma.

2. Nemokamas Pristatymas visame Pasaulyje,ir bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu, maždaug 18-25 darbo dienas savo/savo kelią.Ši paslauga gali būti stebimas, bet jei bendras kainų nustatymo jūsų užsakymas yra mažesnis nei $5.00, ši paslauga NEGALI būti stebimi.

3. Jeigu muitinės deklaracija, Dievas arba atostogų sezonus, pristatymo laikotarpis gal pratęstas additional15-20 dienų.Jokios atsakomybės, turi būti taikomos jav už vėlavimą dėl bet kurios iš pirmiau išvardytų aplinkybių.

4. Jei negavote prekės, jums užsisakyti after30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Apie Muito.

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Toliau nurodytais atvejais, pirkėjas moka už prekių grąžinimo arba išlaiko prekių ir susitaria su pardavėju, sumą grąžinti.

1. Gautas prekes pirkėjas nėra nurodyta pirmiau.

(Pastaba: atsižvelgiant į skirtingas ekrano rezoliuciją ir ryškumą, gali būti ir mažas spalvų skirtumas praktiškai, kurie neturi jokios įtakos pačiam gaminiui, visi dydis pateikta informacija yra rankinis matavimas, kurie gali būti 0,5-1 cm leistina paklaida.Labai ačiū už jūsų supratimą.

2. Elementus su kokybės problemas.

(Pastaba: dėl prastos kokybės, tai yra beveik neįmanoma, nes visi mūsų siūlomi produktai yra aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.) Nereikia nerimauti.

3. Galima nusipirkti daug jūsų parduotuvėje?

(Pastaba: Taip.Jei norite pirkti dideliais kiekiais, jūs galite susisiekti su mumis ir aptarti didmeninės kainos.Mes suteikiame jums geriausią kainą.

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Rosaline bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktus

Žymos: silicio plokštelės, rinkiniai kūdikių patiekalų, paslaugos, silicio stalo, kūdikių bambuko patiekalas, kūdikių maisto kilimėlis, vaikai plokštė, virtuvės kilimėlis, stilingas plokštės rinkinys, suskirstyti maisto patiekalai

Modelio Numeris Sraigės optikos plokštė
Medžiaga Funkcija BPA Free
Microware/Šaldiklis saugus? Taip
Sertifikavimo SGS
Dydis 20*28 cm
Funkcija Siurbimo Dubenėlį / Anti-Slip/lūžimui/ sulankstomas
Svoris 0.26kg
spalva mėlyna/raudona/žalia
Plauti indaplovėje? Taip
Tipas Indai
Medžiaga Silikono
Paketas Apima 1 vnt Silikono Plokštė
Prekės Pavadinimas Qshare
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Paslaugos Plokštelės/Plokštelės
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Modelio Tipas Gyvūnų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai