Fajas Colombianas Latekso Kūno Shaper Reductoras Levanta Cola Post " Parto Chirurgijos Juosta Lieknėjimo Underbust Korsetas Užpakalis Lifter

w25068

€11.43

-5.89

€17.32

-34 %

Nauja prekė

DVIGUBO SLUOKSNIO HI-SUSPAUDIMAS : Mūsų bodysuit korsetas shapewear yra pagamintas iš aukštos kokybės latekso ir spandex medžiaga, kuri yra lengvos, lanksčios ir odos draugiškas.Ji ne tik suteikia itin didelio suspaudimo padaryti sexy kreivės ant pilvo ir liemens,bet taip pat gali būti dėvėti, nešioti, kaip atgal petnešomis pagal bet kokio tipo drabužių nepastebėti.

AKIMIRKSNIU PLONESNIS CORE : Priekinis užtrauktukas ir reguliuojamas 2 eilutėje kūno treneris shaper leidžia jums pritaikyti jį patogiai lygio, kaip jums reikia ir išvengti odos skauda.Taip pat šis juosmens mokymo korsetas gali pagerinti savo laikyseną, paramos juosmens skausmą, apsaugoti stuburą,pagreitinti riebalų dega, o mankštos,lieknėjimą be slėgio.

PASLĖPTI NEPAGEIDAUJAMUS IŠSIPŪTĘS : Ateina su reguliuojamu & nuimamas dirželiai yra patogiau reguliuoti svorį treneris ,efektyviai įmonė kontrolės pažastų & back suglebęs riebalų, išlyginti jūsų nugaros ir pilvo.Ir U-formos push up krūties dizainas daro savo krūtinės patrauklesnės, suteikia jums gražus smėlio lakrodžio pav.

LIEKNĖJIMO UŽPAKALIS KELTUVAI ŠORTAI: Eleady apatinis trikotažas korsetas s sėdmenų dalis yra ypatingas su atviro šakumo dizainas, tai yra labai lengva, kai jūs einate į tualetą,taip pat padeda sugriežtinti savo dugno ir pakelti jūsų užpakalis,creats plonesni moteriškas siluetas.

Pakuotę sudaro: 1pcs

Dėmesį, kad kad mažiau nei $ 5,mes pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar Cainiao Super Ekonomiką.tačiau greitis yra tas pats, atvyksite laiku.užsakymų daugiau nei $ 5 galima stebėti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 45 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Laikas:15-55 dienų.prieš 60 dienas,prašome neatidaryti ginčą.

8.jei jūs ne gauti ji laiku,prašome susisiekti su mumis, kad reufnd arba atsiųsti jums naują pakuotę.

1. Jei jus tenkina mūsų produktą mūsų daiktų,nepamirškite palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

2. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Prekybos Vadybininkas ar Raidės, prieš išvykstant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus,mes stengiamės, kad solvethe problemų ir prašome pasitiki mumis .

Žymos: "coca, korsetas reduktorinės, logotipas tualetas, Slim, underbust, juosmens treneris sa, plonas korsetas, plastinė chirurgija, catsuit latekso, post partum apatiniai

Shapewear Bodysuits
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris 119191189
Type2 Kūno Formavimas
type4 Viso Kūno Shapewear
Kontrolės Lygis Įmonė
Storis STANDARTAS
Audinio Tipas Broadcloth
Medžiaga Poliesteris
Type3 Kūnas shaper
Nepadori Nuotrauka No
Apdaila Nėriniai
type7 užpakalis lifter
type5 moterų shapewear
type1 Kūno formavimo kelnės
type6 lieknėjimo apatiniai
type9 Latekso Juosmens Treneris
type8 juosmens shaper

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai