1000 vnt/ dėžutėje,Dydis 1 Raudonas ir Baltas Tuščias Želatinos Kapsulių Kapsulių Užpildas Mašinos (Sujungtos arba atskirti kapsulės yra)

w25135

€11.60

Nauja prekė

1000 vnt/ dėžutėje,Dydis 1 Raudonas ir Baltas Tuščias Želatinos Kapsulių Kapsulių Užpildas Mašinos (Sujungtos arba atskirti kapsulės yra)

Individualų yra priimtinas.

Patarimai:

1.Jūsų sklypo bus išsiųstas el. paketas arba CNE nemokamai pagal numatytuosius nustatymus.

2.Prašome palikti pranešimą pasakykite mums dydį kapsule ir tipo kapsulė,ko jums reikia, atskirti vieną arba sujungtos į vieną?

3.Prašome palikite pranešimą arba siųsti man laišką, jei turite bet kurį klausimą.

Ačiū.

Privalumai Mūsų Kapsules:

1. Žaliavos iš mūsų kapsulės yra pagamintos Rousselot, didžiausia pasaulyje tiekėjas želatina, todėl mūsų kapsulės healhty, temperatūros vandeniui, atspari drėgmei ir lengva būti absorbuojamas.

2. Dydžiai ir spalvos kapsulės, mes teikiame, yra daug daugiau įvairių, nei kitų gamintojų, kurie suteikia mūsų klientams daug daugiau galimybių.

3. Gamybos procesai atitinka GMP standartas ir užtikrina kapsulės yra ne tarša ir sveikas.

Greitas Informacijos Kapsulės dydis: #1 Spalva: Raudonas ir Baltas Žaliavų: 100% Galvijų Temp.sąlyga: 15-25C Drėgmės būklė: 35-65% Galiojimo pabaigos data: "europa 2020" Produkto Aprašymas Gamtos kapsulės skirtos laikyti bet kokį vaistą - žolelių, vitaminų ir kitų medžiagų. 100% SLĖPTI Galvijų.Savybės · Farmacijos grade tuščias želatinos kapsulės, gautos iš galvijų žaliavos, gaunamos iš GSE nemokamai ir 100% SLĖPTI Galvijų .

· Halal sertifikuoti ir patikrinti.Informaciją apie produktą, Mes gaminame Tuščias Kietos Želatinos Kapsulės dydis 000,00, 0, 1, 2, 3, 4,5. Saugos Informacija · pildyti nereikia kapsulės, kurių bet koks skystis, suspensija, nes jie ištirps prieš vartojimą

· Laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių, karšto vandens ir aukšta temperatūra .

· Dozės priklauso nuo miltelių ir vaistus, kad kapsulė yra užpildyta, ir reikalavimai.

Žymos: chip cn900, maisto želatina, maišytuvo galia, tuščias daržovių kapsulės dydis 0, kapsulės 4, capsul mašina, naudojama kelių branduolių, tuščias tabletes, kapsulės dydis 0, namų maišytuvas, dydis 2 kapsulės

Tipas Maisto Procesorius Dalys
Modelio Numeris Dydis 1
Prekės Pavadinimas capsulcn

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai