LED Veidrodis Makiažo Veidrodis su LED Šviesos Kosmetinis Veidrodėlis 10X Didinamasis Veidrodis, Didinamasis Makiažas Kosmetikos Grožio Vonios kambarys Miegamasis

w25448

€8.65

-1.91

€10.56

-18 %

Nauja prekė

Aprašymas:

10x Didinamąjį Makiažas Kosmetikos Grožio Vonios kambarys Apvalūs Veidrodžiai, LED Šviesos Tuštybės

Prekės Specifiką:

Tipas: LED 10X Didinamąjį Makiažo Veidrodėliai

Galia: 1W

Spalva: Balta

Medžiaga: Plastikas

Įėjimo įtampa: 4.5 V

Šviesos srautas: 50LM

Šviesos spalva: Balta šviesa

Jungiklio paspaudimu: įjungti / išjungti

Savybės: Apšviesta, Didinamąjį

Vartojimo sritis: Vonios kambarys,milteliai kambarys

Dydis: 205 * 85 * 230mm / 8 * 3.35 * 9 į

Galia: 3PCS 7-oji baterija (be baterijos)

Savybės:

-Siurbtuką galima pritraukti objektus, pvz., plytelės.Pasukite jį į kairę, į jį užrakinti ir įjungti jį į dešinę, kad ją atlaisvintumėte.

-Suteikia papildomos šviesos per savo viliojimo rutina ir leidžia jums sutelkti dėmesį į tam tikrą skyrių pagal jūsų veido pasiekti profesionalų apdaila.

-Idealiai tinka taikyti makiažas ir kitos grožio procedūros, kad reikia daugiau tikslumo papildomų tikslumo, pavyzdžiui, taikant kontaktinius lęšius ir antakių tweezing, tiksliai tweezing, skutimosi, plaukų stilius ir veido priežiūrai.

-360°sukimas padeda prisitaikyti prie bet kokio norimo kampo ar padėtis; tvirtas siurbtukas spynos jūsų veidrodis saugiai ant bet švari, lygi ir plokščia, švarus paviršius lengvai, pvz., ant stalo, sieninius, langinius, ir net didesnių veidrodis.

-Imtis šioje bevielis veidrodis su tavimi visur, kur jums eiti.Miegamieji ir vonios kambarys, tuštybės ar sienos, tai veidrodis nusiurbimo lengvai jokių Flat & neakytų paviršių, tokių kaip stiklas, granitas ar marmuras.

-Ji puikiai tinka keliauti per, pakeliamos aukštyn, kompaktiškas saugojimas.

Pakuotė:

1 x Makiažo Veidrodėliai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: dvigubo kontakto led, 15x veidrodis, Veidrodis, veidrodis 10x 10, 3x didinamasis veidrodis, bella hadid, makiažo veidrodėliai rinkinys, makiažo veidrodėliai xiaomi, ventiliatorius veidrodis, vonios kambarys led veidrodis

Medžiaga Plastikiniai
Funkcijos 3 360 Laipsnių Sukimosi
Dydis 205x85x230mm
Modelio Numeris SKUE04316
Įėjimo įtampa 4.5 V
Funkcijos 2 Su siurbtuko
Funkcija Didinamąjį
Galia 1W
šviesa Įrengtas
Šviesos Spalva Balta šviesa
Prekės Pavadinimas PANSLY
Tipas LED 10X Didinamąjį Makiažo Veidrodėliai
spalva Balta
taikymo sritis Vonios Kambarys,Miegamasis
Funkcijos 1 Apšviesta,Didinamąjį
Savybės 4 Su LED Šviesa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai