HF4 Klausos ausų sierą Guard Vaškas Filtrą Apsaugo nuo ausų sierą Cerumen iš Klausos 16pcs/rato

w26159

€15.87

-1.57

€17.44

-9 %

Nauja prekė

HF4 Klausos ausų sierą Guard Vaškas Filtrą Apsaugo nuo ausų sierą Cerumen "Siemens" W-geriausias Rexton Ausies Pagalbos 16pcs/rato

Dreve HF3/4 vaškas filtrai spalvomis raudona dešinės pusės klausos priemones arba mėlynos, kairės pusės klausos priemones.Kiekvienas ratas yra 16 vaškas filtrai, 2,5 mm skersmens, kurie yra naudojami siekiant apsaugoti imtuvai, iš vaško ir šiukšles.Taip pat įtraukta priemonė vaško guard pašalinimas ir pakeitimas.Tinka užsakymą In-Ear (PMR); Pilnas-shell, Pusė-shell, In-Kanalas (ITC), ir Visiškai-In-Kanalas (CIC) klausos priemones iš Signia ("Siemens").

Paketas Apima:

1x Nustatyti ausų sierą guard (16 Vnt.)

Savybės:

1. Atsparus vandeniui ir naftos atsparios filtras, gali prailginti jūsų klausos įrenginio, užkertant kelią ausų sierą, dulkių ir kitų pašalinių medžiagų, trukdančių ragų 2. Pagaminti iš kokybiškų medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą, ilgą laiką naudoti. 3. Mini dydžio, profesionalų "Siemens" W-geriausias Rexton plaukų pagalbos naudoti. 4. Lengva įdiegti, įsitikinkite, kad vyresnio amžiaus ar kitų grupių ramiai. 5. 2 spalvas pasirinkti, susitikimas skirtingus poreikius.

Kaip naudoti:

1.Naudoti ekrano keitiklis imti senąjį filtrą. 2.Švarus krašto ragų dėl klausos. 3.Naudoti kitame gale klijuoti naują filtrą. 4.Įdiegti naują filtrą ir įsitikinkite, kad jis tvirtai.

Žymos: liphop, filtras ausinių, valyti ausies įrankis, ausies klausos garso stiprintuvas, earmold, 18650 baterija, klausos soundlink, ausų sierą, cerumen, filtras uhc

Elemento Tipas Asmens Sveikatos Priežiūros Reikmenys
Svoris 15 g
Modelio Numeris 0704022-001/002
spalva Mėlyna/Raudona
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Klausos ausų sierą guard

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai