Dūmų signalizacijos balso dūmų signalizacijos CO composite gaisro detektorių anglies monoksido composite laidinis garso ir šviesos signalo aptikimo

w27149

€8.14

-2.71

€10.85

-24 %

Nauja prekė

Dūmų signalizacijos balso dūmų signalizacijos CO composite gaisro detektorių anglies monoksido composite laidinis garso ir šviesos signalo aptikimo

Parametras: Produkto Pavadinimas:Balso dūmų signalizacijos modelis:ACJ-516C Aptikimo kampas: 360 Ramių srovė: 10 (uA) Aliarmo srovė: 35 (mA) Darbinė temperatūra: 0-55 (℃) Aptikimo atstumas: 60-80 m) Perdavimo dažnis: 315/433 (MHZ) taikymo Sritis: šeimos hotel viešbutis vila ir kt.Montavimo būdas: Lubų tipas Bendravimo metodą: Laidinis Svoris: 175g Aliarmo režime: balso garso ir šviesos signalizacijos Pastaba: Šis produktas nėra baterijos.

Parodyti:

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: mif, jautrus anglies monoksido detektorius, pgst signalo jutiklis, mif anglies monoksido detektorius, co detektorius, skirtas namų, infraraudonųjų spindulių rc, 12v buzzer, gaisro sirena, tiffani, huanqi 732

Ramių Dabartinis 10 (uA)
Aliarmo režime balso garso ir šviesos signalizacija
Aptikimo Kampas 360
darbinė temperatūra 0-55 (℃)
Tipas Kita
sąlyga Naujas
Perdavimo dažnis 315/433 (MHZ)
Produkto pavadinimas Balso dūmų signalizacijos
Aptikimo Atstumas 60-80 (m)
GAMINIO NUMERIS JZ0394H
Taikymo Sritis šeimos viešbutis hotel villa ir t.t
Komunikacijos Metodas Laidiniu
Svoris 175g
Įrengimo būdas Lubų tipas
Signalo Srovė 35 (mA)
Modelio Numeris ACJ-516C

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai