Mėlyna Šiuolaikinės Diamond Spausdinti Geometrinis Banga Blackout Užuolaidos Užuolaidos Užuolaidos Kambarį

w27167

€10.90

-7.57

€18.47

-40 %

Nauja prekė

Užuolaidų Pirkimo Vadovas :

1. Į kainą įeina 1 vnt ( 1 grupė ) . 2. Jei tai dydis netinka jums, prašome susisiekti su mumis.Mes priimame Custom-made tvarka . 3, viršuje stilius galėtų būti pritaikyti ,taip pat. 4, Jei jums reikia suderintos ir pagalvių užvalkalai, ar staltiesė , prašome susisiekti su mumis laisvai. 5. Jei norite, audinys be gydymo , tai yra gerai .Prašome susisiekti su mumis .

RODYTI:

Jei jums nepatinka ši uždanga , apsilankykite čia daugiau gražių daiktų

Kodėl mes turime užuolaidos?

Skirtingų užuolaidos paprastai turi skirtingą poveikį

1. Apsaugoti privac

Šeimos, niekas mėgsta savo veiksmus ir kitų akyse.Šiuo požiūriu, įvairių patalpų srityse turi skirtingus standartus susirūpinimą dėl privatumo.Visuomenės veiklos srityje šeimos nariai, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys yra mažesni reikalavimai privatumą.Dauguma gyvena šeimos kambariai atidaryti užuolaidas, ir daugeliu atvejų yra dekoruoti.Už miegamasis, tualetas ir kt., žmonės ne tik jo nematai, bet jie negali net pamatyti šešėlis.Tai sukėlė įvairių problemų, užuolaidų pasirinkimas įvairiose srityse.Į kambarį galime pasirinkti audinio, kuris yra permatomas, o miegamasis naudojamas storesnis audinys.

2, dekoratyvinis efektas

Jei peizažas už lango yra negražus, galite naudoti užuolaidas, padengti peizažas už lango, kad žmonės bus ne atkreipti dėmesį į tai.Vietoj to, jie gali pritraukti dėmesį per gražiai dekoruoti užuolaidomis ir mėgaukitės nuostabiais vaizdais už lango.Teisę užuolaidos bus namuose daugiau gražių ir daugiau funkcijų.

3. Nustatyti šviesos

Naudokite užuolaidas reguliuoti patalpų vidaus šviesai, šviesos ar šešėlio, kiek reikia.Pavyzdžiui, kai ilsisi, jis turi dirbti tamsesnės šviesos, kai mokymosi, šviesos privalo būti šviesi.Šiuo metu, užuolaidos gali būti naudojamas reguliuoti intensyvumą, patalpų šviesos.

4, garso sugertis ir triukšmo mažinimo

Mes žinome, kad dalis garsas perduodamas, garso aukštumą yra perduodami tiesiai, ir atspindžio lango stiklą aukšti, taip pat yra labai didelis.Todėl, kurių užuolaidų tinkamas storis pagerins aidėjimo poveikis patalpų garso.Be to, storas užuolaidas, taip pat gerai sugeria, kai triukšmo iš išorės ir pagerinti garso aplinką patalpoje.

Nesvarbu, kokios užuolaidos jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes esame laimingi galėdami padėti jums.

1.Užuolaidos plotis=2xA (du kartus lazdele arba bėgių plotis). 2.Užuolaidos ilgis=B/C/D (iki savo lango aukštis). 3.B= užuolaidų ilgis yra virš palangės; C= užuolaidų ilgis yra žemiau slenksčio;D= užuolaidų ilgis beveik pasiekia grindis ( 2 cm virš grindų )

Žymos: užuolaidų svetainė prabanga, geometrinis užuolaidų, Skraistė, raudonos aukso portjeras, miršta užuolaidos, mėlynos užuolaidos turque, užuolaidų laikiklis magnetas, astronautas kambarys, drugelis 3d blackout užuolaidos kambarį, uždangą gyventi kambarys

Naudoti Buveinė
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Funkcija Didelis Jautrus(70%-90%)
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Stilius Modernus
modelis Išsiuvinėti
Vieta Langas
Tipas Užuolaidų
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Technics Audiniai
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Numeris W019010015
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Prekės Pavadinimas JESSANS
Formatas VIRVĖ
Modelio Tipas GEOMETRINIO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai