Profesinės Vyras Moteris Vandeniui Nailono Getrai, Žygiai Pėsčiomis, Alpinizmas, Slidinėjimas Kelionėse Plonas Ultralight Gaiter

w27352

€8.34

-3.57

€11.91

-29 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Atsparus vandeniui Kojos Getrai: koja, getrai, gali užkirsti kelią vandens, lietaus, sniego, purvo, vėjo, smėlio patekti į batus ar kelnes, ir jie gali laikyti kojas šiltai.

2. Stiprus ir Dėvėti, atsparus: koja, getrai pagaminti iš 600D Oksfordo audinys išorinis sluoksnis ir 30D poliesteris vidinis pamušalas, kuris yra atsparus vandeniui, plyšimui atsparus ir dūriams atsparus, patvarus ir kvėpuojantis.

3. Laikyti Kojas Patogiai: top apsauga, dirželis reguliuojamas, viršuje turi reguliuojamas viršų sagtis diržo apačioje yra TPU diržai, kojų apsaugos prietaisas pašalina kojų kelio, iš apačios į viršų, leidžia jums susidurti kliūtis srityje.Ir jūsų kojos patogiai ir laisvai vaikščioti.

4. Atsparumas dilimui: įmonė kablys yra susieta su batraištis, ir patvarus dirželis neleidžia antblauzdžiai iš atsipalaidavimas.Kojos getrai funkciją, geras atsparumas dilimui, mažas atsparumas temperatūrai.Kojos getrai yra tinkami batai ir apsaugoti juos nuo slydimo išjungti.

5. Platus Paskirtis: Gali būti plačiai naudojami sniego, dykuma, lietaus, išvykos pėsčiomis, bėgimas, pėsčiomis, slidinėjimas.Tinka daugumai sniego batai, vaikščiojimo batai arba slidinėjimo batai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:

Paviršiaus sluoksnis: 240T eponžas languotos medžiagos

Vidinis sluoksnis: susikabinti

Vidurinioji dalis: 30D vidutinio skaidrią plėvelę

Apatinė dalis: 600D dėvėti, atsparus ir vandeniui Oxford medžiaga

Dydis(apie): apskritimo Viršuje yra 48CM/18.90 į vidurio apskritimo ilgis yra 38CM/14.96 iš apačios apimtis yra 44CM/17.32 į vamzdžio aukštis 42CM/16.54 į

Tinka: unisex

Pakavimo Sąrašas;

1 Pora Kojų Getrai (be batų)

Žymos: snowproof, spalva sniego batai moterims, miesto pėsčiųjų antblauzdžiai, moterų snowshoes, lipti virve, kojų šildytuvus pou, slidinėjimo getrai žygiai, garsing trekas batai, gaiter žygis, ŽYGIS

Elemento Ilgio 42CM
Sportas Tipas Futbolas
Audinio Tipas Satin
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kojų Šildytuvus
Dropshipping Parama
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Kojos Getrai Vandeniui Vaikščiojimo Sniego Boot Getrai Veikia

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai