Reguliuojamas Akiniai be Recepto Lęšiai, skirti Trumparegis Įžvalgus Kompiuteriu, Skaitymas Važiuojant Unisex Kintamojo Židinio Akiniai

w27394

€2.40

-2.49

€4.89

-50 %

Nauja prekė

Savybės:

1.REGULIUOJAMAS DIDINIMO OBJEKTYVAI - Pasukite perjungiklį nustatykite recepto ir didinimui, kad jūsų konkrečius reikalavimus.Aiškiai matyti su viena patogus produktas.

2.PLATUS KINTAMO INTERVALO Kiekvienas objektyvas turi dioptrijų diapazonas -6.0 iki +3.0, suteikiant jums bauda kontroliuoti didinimo.Su šiuo, jūs neturite pirkti kelis receptinių lęšius!

3.UŽ KIEKVIENĄ VEIKLĄ - Naudoti šiuos akinius, kiekvienas dienos užduotį!Vairavimas, skaityti, žiūrėti TV, naudojant kompiuterį - dabar jums reikia tik vieną porą akinių, padaryti juos visus. 4.AUKŠTOS kokybės DIZAINAS - Šis produktas yra stilingas unisex dalinis ratlankio dizainas, ir tai yra labai patvarus.

Aprašymas:

1. Jis taip pat naudoja polikarbonatas, atsparus smūgiams lęšius.Gauti geriausią vertę už savo pinigus! 2. Su surenka, kad gali smulkiai melodija recepto ir didinimas kiekvieno objektyvo, šių reguliuojamas dėmesio akinius gali patenkinti daugelio vartotojų.

Specifikacija:

Reguliuojamas dėmesio: -6.00 iki +3.00

Spalva: juoda+skaidri

Medžiaga: plastikinės Pakuotės Dydis: 100mmx200mmx70mm

Paketą Sudarė: 1* Poros Akiniai

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: koreguoti stiklo, prada bag, vyrai kompiuteris, stiklo pločio, kintamasis skaidrumo stiklo, akiniai trumparegis didelis, židinio stiklas, reguliuojamas skaitymo akiniai kolonėlė, akiniai su vienu objektyvu, raundas kompiuteris

Dydis 100mmx200mmx70mm
Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris Reguliuojamas Akiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Didinamąjį Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai