Ausinių Saugojimo Maišelis Airpods Max Atsparus Smūgiams Nešiojamų Ranka Maišo Kelionės Krepšys Apsaugos Atveju AirPod Max Ausines

w27616

€6.48

-3.96

€10.44

-37 %

Nauja prekė

Ausinių Saugojimo Maišelis Airpods Max Atsparus Smūgiams Nešiojamų Ranka Maišo Kelionės Krepšys Apsaugos Atveju AirPod Max Ausines

Funkcijos: 1. Puikus Suderinamumas: Ši byla yra skirta AirPod Max Ausines.Kompaktiškas dydis gali išvengti drebulys ausines, ir ji gali puikiai prisitaikyti priedai, pavyzdžiui, ausinės, prietaiso Smart Case ir įkrovimo kabeliai (atkreipkite dėmesį: ausines ir priedai nepridedami).

2. Patogus Dizainas: jeigu funkcijos pastovus dirželis nešioti, Vidinio dizaino, puikiai priedai.Sklandžiai, bet stiprus 360 laipsnių užtrauktukas, skirtas lengva atidaryti ir uždaryti.

3. Aukštos kokybės Medžiaga: saugojimo krepšys yra pagamintas iš PU+EVA+poliesteris, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą.

4. Minkštas Vidinis Pamušalas: viduje saugojimo krepšys yra minkšta, ir antistatinio audinio, vidinis sluoksnis gali veiksmingai sugeria poveikį ir sumažinti žalą ausinės sukelia atsitiktinio susidūrimo.Ir atveju-apsaugo jūsų Ausinės AirPod Max nuo dulkių, įbrėžimų, scuffs, šoko, susmulkinkite ir drėgmės.

5. Lengva Nešti: Tai sunku atveju, ausinės, yra lengvas ir kompaktiškas, telpa į jūsų krepšys, kuprinė ar bagažo ir patogu imtis bet kur.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Laikymo Maišelis Ausinėms

Suderinamumas: suderinamumas už AirPod Max Ausines

Medžiaga: PU+EVA+poliesteris

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Grynasis svoris: apie 380g

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys suderinama AirPod Max Ausines (Pastaba: Ausines ir priedai nepridedami)

Jei norite pirkti urmu, prašome susisiekti su mumis.Mes siūlome didmeninę kainą jums.

Žymos: t180, pro laisvų rankų įranga, vyrai lagaminas, airpod pro silicio, airpod atveju, atveju sunku, laiškas oro pod atvejais, korpuso airpods 1 atvejis, airpods padengti pu, airpod atvejais, taip pat žinomas kaip

Tipas Ausinių Saugojimo Maišelis AirPod Max Ausines
type1 Kelionės Krepšys Apsaugos Atveju AirPod Max Ausines
Modelio Numeris Nešiojamų Saugojimo Krepšys AirPod Max Ausines
Pakuotė No
Elemento Tipas Krepšiai
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Dydis For AirPod Max
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai