210T Ripstop Nailono, atsparus Vandeniui Hamakas Lietaus Skristi Palapinės Brezentas,Hamakas Baldakimu,atspalvis Medžiaga Saulės Pastogės, Kempingas,Žygiai Esminius Pavara

w28033

€18.03

-32.05

€50.08

-63 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

Mėgautis labai lauke, o likusius beveik visiškai apsaugota nuo saulės kenksmingų UV spindulių su "dvigubo pločio" PU dengtos poliesterio šios pastogės.Ši pastogė yra lengvai nustatyti, galima atlenkti išdėstyti didelę dengtą virimo, kepimo arba atsipalaiduoti ar gali būti statoma žemyn netoli žemės abiejose hamakas.

Ji apima visus priedus, tiesiog reikia kartu su žemės kuolo, vartotojams atspalvį ir apsaugą nuo elementai.

Galima naudoti kaip Kempingas Brezentas

Galite padengti savo hamakas ar stovyklavimo įranga, savo dviratį, įranga, drabužiai, GRILIS, lauko virtuvės ar net savo šunį!jis yra universalus, patvarus, daugiafunkcinis prieglaudoje, puikiai tinka kempingas, žygiai, alpinizmas, žvejyba, turistinius, sporto renginiai, šventės, iškylos, sodai, paplūdimių veikla, šeimos susibūrimai, kieme šalys, ar tiesiog atsipalaiduoti į parką su savo bičiuliais.

Naudoti, nes:

Kempingas Lietaus Brezentas Pastogė

Kuprinės, Palapinės Brezentas

Burlaivis Atspalvį Brezentas

Hamakas Lietaus Skristi

Atspalvis Tarp paplūdimio / park premium kolekcija ultralight, mobiliojo prieglaudos, kad mesti viską iš plaukioja klaidas vasarą sniego.

Kai gamta neleidžia žaisti gražus, kovoti atgal su labiausiai lankstus ir visiškai brezentas nustatyti jūs galite jį nusipirkti.Atsparus vandeniui premium medžiagos su unikaliu procesus, išbandyti likti įtempta ir atlaikyti vėjo geriau.Geriausia įrankius, jūs galite tikėtis, kad jūsų kempingas kelionę patogesnę.

Vėdinimo pagerinti šio tipo tarp dizainas.

O tai yra daug daugiau lengvas dėl kreivė dizaino, jis suteikia daugiau nei pakankamai aprėptį, bet hammocker.

Kitas privalumas yra tai, kad kontaktinių laidų supjaustyti tarps yra efektyvesnės, be ridgeline.

Tvirtinimo lynai gali būti sugriežtinta ir forma sukuria pakankamai įtampos formos pseudo ridgeline be iš tikrųjų tie ilgio virvės kaip parama.

Šis kempingas tarp pastogė yra lengva išmokti ir sukurti.Ateiti su visais priedais, jums reikės parengti ir gali būti baigti per 5 minutes.Vienas raišteliu uždarymo dėklas lengvai laikymo ir saugo nuo lietaus skristi, stora, saugi, ir aptemptas.Kai lietus hitai, galite iš karto panaudoti lietaus skristi.

Žymos: juoda kempingas brezentas, pavėsinė, šunų prieglauda, pasislėpti nuo saulės, stovykla lauko palapinė, stovykla hamakas, 3d užuolaidų, brezentas, stovykla palapinė kelionės, tarp palapinė

Apačioje Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Už Palapinę Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Laikiklis Kategorija Statybos remiantis Reikia
Kategorijos Palapinė 3-4 Žmonės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai