Autel MaxiAP AP200C Bluetooth Diagnostikos Sistemos Skeneriai Kodas Skaitytojai OBDII

w28114

€75.10

-91.8

€166.90

-55 %

Nauja prekė

Kodėl verta pirkti AP200C?

1.Įsigyta programinė įranga palaiko visas automobilių serija, nebereikia įsigyti programinės įrangos, vienas atsižvelgiant į automobilių serija, sutaupyti daug pinigų. 2.Parama 8 rūšių paslaugas,AMINOETANOLIAI/DPF/EPB/SAS/BMS/oro PAGALVĖ iš NAUJO/THROTTLE RUNGTYNĖS/ABS KRAUJUOTI 3.ABS, SRS nemokamai pirmaisiais metais. 4.Palyginti su AP200 ir AP200M, AP200C suteikia daugiau paslaugų funkcijas.

Autel AP200C Aprašymas:

Į MaxiAP AP200C yra kodas skaitytojas ir paslaugų įrankį ir lengvai atlikti 8 labiausiai paplitusių techninės priežiūros paslaugas, įskaitant Naftos iš Naujo, EPB, BMS, DPF, SAS, Sklendės, Rungtynės, ABS ir oro Pagalvių Atstatymas visų transporto priemonių markių ir modelių.Į MaxiAP AP200C paketas apima "Bluetooth" (BT) raktą ir MaxiAP200 app.Ji naudojama prisijungti prie automobilio OBDII uosto ir sujunkite su "Android" ar " iOS " prietaisą greitam ir lengvam paslaugų teikimo funkcijas.Tai yra beveik suderinama su visoms transporto priemonių modeliais, Europos, Azijos, ir U. S. transporto priemonių, 1996 m. ir naujesni.

Daugiakalbės

Anglų, tradicinė Kinų, prancūzų, vokiečių, ispanų, portugalų, olandų, lenkų, švedų, korėjiečių, Japonų, rusų, italų.

Dažniausiai atliekama paslauga funkcijas AP200C būti

1.Naftos Reset Paslaugos 2.EPB Paslaugos 3.BMS Paslaugos 4.DPF Paslaugos 5.SAS Paslaugos 6.Droselio Rungtynės Paslaugos 7.ABS Paslaugos 8.Oro Pagalvė Iš Naujo Paslauga

Lengva naudoti

1.Atsisiųsti ir įdiegti programą 2.Užsiregistruoti & Prisijungti 3.Jungiasi su VCI prietaisas 4.Pirkimo & įdiegti programinę įrangą 5.Prijunkite jungtį MaxiAP200C Bluetooth dongle į transporto priemonės OBDII uosto. 6.Savo ruožtu, transporto priemonės uždegimo Raktą Ant, Variklio Išjungimo padėtį. 7.VCI Ryšys "Android" prietaisai, bakstelėkite Mane > VCI Ryšį arba VCI mygtuką šalia viršuje, dešinėje, Pradiniame ekrane.Už " iOS "prietaisai, bakstelėkite Nustatyti. > "Bluetooth" savo " iOS "prietaisą atidaryti" Bluetooth " funkcija.Bakstelėkite "Bluetooth" pavadinimas ant ekrano poros su prietaisu."Bluetooth" pavadinimas prasideda AP, po serijos numeris raktą. 8.Jūsų MaxiAP200C yra paruošta naudoti.

Įrašyti Diagnozę Istorija:

Ši funkcija saugo įrašus apie bandomosios transporto priemonės istorija, įskaitant transporto priemonės informacijos ir priimtus Dtc, iš ankstesnės diagnostikos ir paslaugų sesijų, ir rodo visa informacija lengvai patikrinti lentelė sąraše, kuriame galite peržiūrėti, apibendrinti informaciją ir rankiniu būdu įvesties kitos informacijos apie bandomosios transporto priemonės ir suteiktos paslaugos, ir kt.Istorija taikymas taip pat suteikia tiesioginę prieigą prie anksčiau bandomos transporto priemonės ir leidžia jums paleisti iš naujo diagnostikos/paslaugos sesiją, be reikia padaryti, transporto priemonės identifikavimo dar kartą.

Remonto Ataskaitos

Į MaxiAP AP200C app gali išsaugoti remonto ataskaitą, EOBD diagnostikos ir techninės priežiūros paslaugų sesijų.PDF taip pat gali būti gaunama, lengvai peržiūrėti, dalintis ir spausdinimas.Baigus transporto priemonių diagnostikos ir techninės priežiūros paslaugos, bakstelėkite Išsaugoti, sukurti, taisyti ataskaitą.Remonto ataskaitoje įrašoma pagal Taisyti Ataskaitas.

PASTABA:

ABS, SRS nemokamai pirmaisiais metais.Kitų 6 sistemų yra 29.99 USD/metai

Specifikacijos

Pranešimai:BL 4.2 Dual-Mode Wireless Dažnis:2.4 GHz, Įvesties Įtampos Diapazonas:9 VDC 26 VDC Maitinimo Srovė:100 mA@12 V Miego Režimo Srovė:3 mA@12 V Eksploatavimo Temp.:0°C iki 50°C, Sandėliavimo Temperatūros:Nuo -20°C iki 70°C Matmenys (L*W*H):59 mm (2.32") * 44 mm (1.73") * 21,5 mm (0.85") Svoris:32.1 g (0.07 lb.)

Pakavimo Sąrašas

1* AP200C 1* AP200C vadovas

Žymos: paslėpti, dpf iš, autel maxicom mk808, autocom cdp, ps90 xtool, "bluetooth" auksas, delphi ds150, 24v obd, kabelio autel maxisys, 2 guoba

Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Transporto linijos kartu su pirkimo Visų markių & Modeliai
Prekės Pavadinimas Autel
Programinės Įrangos Versija Naujausias
Specialios Funkcijos "Bluetooth"
Panašių Item3 MaxiCOM MK808BT
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
Panašių Item4 MaxiAP AP200 AP200H AP200M
Pranešimas ABS, SRS nemokamai pirmaisiais metais
Panašių Item6 Autel MaxiDiag MD806 MD808
Panašių Item5 Pradėti Easydiag Thinkdiag CRP909X
Panašios Prekės Maxicheck Pro
OBD Sąsaja GALI, EOBD, OBD, OBDII
Features1 Freeze Frame, Ekranų, Interneto Atnaujintini
Prekės ženklas Autel
Panašių Item2 MaxiCOM MK808
Savybės Patikrinti Variklio Šviesos Išjungti, Trina Kodai
Aparatinės Įrangos Versija Naujausias
Features2 Multi-Kalbos Sąsaja, Patogi
Palaikomos Sistemos ABS, DPF, EPB, SAS, SRS, BMS
Auto kraujuoja Parama
Panašių Item1 MaxiCOM MX808
Garantija 1 Metai
Panašių Item7 Pradėti CRP123 VII+ VIII CRP129
Modelis Autel MaxiAP AP200C
Kalbos Švedų
Aprėptis Visų markių & Modelių 1996+
Ryšiai "Bluetooth"
Palaikomos System1 Droselio Rungtynės Paslaugos, Naftos Reset Paslaugos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai