DUAL Double Būdas 2A LED Šviesos Reguliatorius Jungiklis RC FPV Multicopter Sraigtasparnio Skrydžio Naktį Skristi

w28706

€1.96

-1.95

€3.91

-49 %

Nauja prekė

2S-4S LIPO Navigacijos Dėmesio Valdikliai Nuotolinio Valdymo Orlaiviai

Naktį svarbu, multi-ašis per mašina pasirinkimas.

Naudoti navigacijos žiburiai valdytojas, siūlomas dviejų krypčių jungiklis yra įdėta į imtuvo kanalo kontrolė.

Duomenų valdytojas turi tris režimus galite perjungti: Lempos, Blykstės Lempos šviečia mirksi pakaitomis

Įvesties ir išvesties jungtys yra DĻSV galvos, DĻSV galvos baterijų ir LED žibintai, plug and play.Jei kitas kištuku, turi savo pakeitimas.

Įveskite reguliatorius gali būti sujungtas 2-4S ličio baterijas, tada LED išėjimo įtampa lygi įvesties prijungtas prie akumuliatoriaus įtampa.

Kad yra, kiek voltų LED žibintai, darbo, kiek voltų baterijos įėjimo pasiimti.

Techniniai duomenys:

Tinka: nuotolinio valdymo orlaiviai

Techniniai parametrai: vienas valdytojas (be šviesos) kontrolės

Navigacijos šviesos Reguliatorius

DĻSV galvos kabelio ilgis: 10CM

Įėjimo įtampa: 2S-4S LIPO

Išėjimo įtampa: lygi įėjimo įtampa

Kabelio ilgis:235mm

Pagrindinė dalis: 20 x 12 x 2 mm

Pakuotės dydis: 135 x 85mm

Grynasis svoris: 5g

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Prašome užtikrinti, kad turite užbaigti visą išsamią informaciją , pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją. 2. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai. 3.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų ,pvz., įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negaunate siuntos per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau gauti jūsų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo detalių gavimo.Jei prekė yra jūsų turimą yra daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir grąžinti pinigus ar pakeisti nebus pritarta.Ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t., vežimo sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Nuo jūsų atsiliepimai yra ypač svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 1 minutę jums ,labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę---DANGAUS RC Hobis.Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.pajudek.lt.Visos mūsų daiktų iš Kinijos, yra aukštos kokybės.Jei turite kokių nors problemų, mes labai malonu, kad jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis.

Žymos: mjjc led valdiklis, rc sunkvežimių, lempa led, skrydžio duomenų valdytojas, 110 led, glk led žibintai, modelis rc jungiklis, elektros jungiklis su laikmačiu, drone fpv rinkinys, sandėlyje

Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Keturi varomi Ratai Atributai Kita
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Dydis 20 x 12 x 2mm
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris DUAL
Įrankis Prekes Pjovimo
Kilmės KN(Kilmės)
Techniniai parametrai Vertė-2
Prekės Pavadinimas Soulload
Kiekis 1
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai