Darbastalio plokštė bundle HUANAN ZHI dual X79 motininė plokštė su M. 2 NVMe SMA lizdas CPU Intel Xeon " E5 2690V2 3.0 GHz, RAM 32G(4*8G)

w29657

€398.43

-507.1

€905.53

-56 %

Nauja prekė

Gamintojas (HUANAN bendrovė) ataskaitos

>> Dėl skirtingų gamybos partijų, mūsų pagrindinėse plokštėse tikriausiai šiek tiek skiriasi dizainas, pvz., skirtingų spalvų atminties lizdus, skirtingos pozicijos ir spalva SATA jungtys, įvairių plokštės versijas ir pan,.....Jie dont turėti jokių funkcijų skirtumas.Pls natūra teikiama pirmenybė, HUANAN bendrovė neteikia jokio papildomo pranešimo.

WUSON parduotuvėje ataskaitos

1: Kas pakuotėje?

HUANANZHI X79 LGA2011 dual CPU plokštė su M. 2 lizdas+2*Xeon E5 2690 V2+4*8G DDR3 1600 RECC+SATA kabelis+metalas atgal shield+vairuotojas diskas+naudojimo instrukcija

Aušintuvai, nėra įtrauktos į šią combo, jei jums reikia, pls susisiekti.

2: Kodėl tai yra geriau, pirkėjų šaudyti išpakavimo vaizdo įrašą, kai jie gauti jų paketus?

Kai kurie pirkėjai sako, kad nėra produkto trūksta, kai jie atidarė savo paketus, tada mums parodė keletą nuotraukų, tačiau nuotraukose negali įrodyti nieko, nes visi žino, kad geriausias įrodymas yra išpakavimo vaizdo įrašą, taigi pls tai padaryti, tai gali padėti daug, jei atsitiktų būti ta pati situacija, aukščiau, WUSON parduotuvėje nėra priimti nuotraukas kaip įrodymus!!!!!Dėkojame už supratimą.

3: Visi produktai yra išbandytas prieš išsiuntimą?

Taip, WUSON parduotuvė turi 3 techninės komandos bandymų kiekvieną darbo dienų, todėl mes galime 1000000% garantija, kad visi mūsų produktai yra darbo gerai prieš išsiųstas iš mūsų sandėlio.

4. Kaip yra produktai, supakuoti, jie bus intactly pristatyti?

Fristly, WUSON parduotuvėje vietų CPU pagrindinės plokštės lizdą, apsiaustas atminties barai su burbulais ir padaro juos plokštė originali dėžutė; Antra, WUSON laikyti paslaptyje plokštė su daug burbuliukų ir vietų tai originali dėžutė; Trečia, WUSON laikyti paslaptyje plokštė originalo langelyje su burbulais, tada įdėkite jį į kartoninę dėžę.Taigi, mes esame įsitikinę, kad pasakyti, paprastai visi mūsų produktai gali būti intactly pristatyti.

5: visi paketai bus tikrai pristatyta, per laiką, nustatytą www.pajudek.lt?

Tikrai ne.Labiausiai nematerialus dalykas yra transportas, dauguma sklypų, gali būti pristatytas per nustatytą laiką, bet niekas negali garantuoti, kad visi sklypai gali būti pristatytos per laiką, kartais kai kurie sklypai yra vėluojama su nurodytų priežasčių, pavyzdžiui, blogas oras/laisvalaikis/post office štabų strike/muitinės formalumų vėlavimo ir pan.Kartais nėra jokios priežasties.Pls nuorodą "pristatymo metu paskelbimo" toliau.Taigi pls apie tai galvoti prieš jums padaryti užsakymą, taip ilgai, kaip jūs padaryti tvarka, tai reiškia, kad jums suprasti viską aukščiau.

6: Ar pirkėjams reikia siųsti produktų atgal, jei jie dont darbą arba sustabdyti darbo?

WUSON parduotuvė nesuteikia 100% originali garantinio aptarnavimo, ir mes turime visus įgaliojimus nustatyti, ar pirkėjų poreikį siųsti produktų atgal į mus, ar ne.Bet tai nereiškia, kad mūsų produktai yra nepatikimi, į tai, kaip mes valstybės, 3 teiginys aukščiau, mes griežtai išbandyti VISUS mūsų produktus, prieš siunčiant, be jokios abejonės , taip paprastai didžioji dauguma pirkėjų yra patenkinti mūsų produktus ir kai kurie iš jų tapo mūsų nuolatiniais klientais.Be to , pagal tai, ką mes patyrėme ir anksčiau , daugelis mūsų produktų dirbo gerai, po to, kai jie buvo išsiųsti atgal pirkėjų, tačiau jie neveikia, kai pirkėjus bandoma juos, tai pertty keistai, be to , kai kurie pirkėjai išsiųstas mūsų produktų atgal be jokios papildomos apsaugos, jie tiesiog įdėti mūsų pagrindinėse plokštėse originalo langelyje, tada įdėti langelį į el. pašto maišas be jokių burbulas apsaugos (daugelis pirkėjų žinoti, mes wrap mūsų plokštę ir dėžutė su daug burbulas ir įdėti mūsų plokštę originalo langelyje išorinė kartono dėžutė ), tačiau produktai vis dar dirbo gerai, po ilgos kelionės , aš manau, kad mes dont reikia paaiškinti, per daug apie ją .

>> Jeigu mūsų produktai neveikia minutę, kai pirkėjai juos gauti, ar jie nustoja dirbti per pusę metų nuo to laiko, pirkėjų, padaryti užsakymą, atsakymas yra 100% TAIP .Ypač, kai pirkėjai tiesiog gauti juos ir pradėti bandymus .

WUSON parduotuvėje turi visą teisę kreiptis pirkėjams grąžinti produktus, arba dėl keitimo ar grąžinimo.

>> Jeigu mūsų produktai nustoti veikti po to, kai ji buvo naudojama daugiau nei pusę metų, atsakymas yra aiškus .WUSON parduotuvės galėtų įvertinti produktų būklės pirmasis pagal įrodymus, teikti pirkėjams, tada padaryti sprendimą, ar mes turime pirkėjų siųsti jį atgal, ar mes tiesiogiai siųsti dar vienas atliekamas.

Gerbiami klientai, jei jums padaryti, kad WUSON parduotuvėje, tai reiškia, kad jūs 100% sutinku dėl šių pareiškimų virš.

Duk (atnaujinama nuolat)

1: Kas yra plokštę versija?

Plokštės versija yra ne visada tas pats, kaip gamintojas būtų atnaujinti tai, kas dabar ir tada, kad plokštės versija skiriasi laikas nuo laiko dėl skirtingų gamybos partijų.

WUSON parduotuvės paprastai laivas naujausia versija, pls natūra teikiama pirmenybė, mes ne pateikti bet kokią papildomą pranešimą.

2: Kodėl nėra vaizdo monitoriuje?

Pls pirmiausia patikrinti, ar pagrindinėje plokštėje garsiakalbis pypsi ar ne, jei jis pypsi, jis turi būti vaizdo kortelė arba stebėti problema, jei garsiakalbis ne garso signalą, tada pls patikrinti, ar CPU aušintuvas sukasi, ar ne, LAN prievadas šviesa įjungta, ar išjungta?Jei jis sukasi ir LAN prievadas įjungta šviesa, jos dar vaizdo kortelė arba stebėti problema, bet jei LAN prievadas išjungtas apšvietimas, pls nuvalykite visas atminties lazdos su trintukas, ir tada įdiegti tik VIENĄ memory stick vienoje iš atminties lizdus, pradėti VNT.

Žymos: dual x79, procesorius xeon", xeon", "combo " xeon", x58 motininę plokštę, huananzhi x79, 2690 v2, pagrindinė plokštė kompiuteriui, hd 128gb ssd, 2011 m. lga plokštė

Pradžios Data 2013
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Ethernet Dual Giga LAN prievadai
Uostai SATA
Kietojo Disko Sąsaja 4*SATA2.0; 2*SATA3.0; 2*PCIe x 16
Atminties Tipas DDR3
Patikrintas Prieš Pristatymas TAIP su AIDA64 į WIN7
Atminties kanalo Keturi
Prekės Pavadinimas huananzhi
Lustų rinkinys "Intel X79
Pakuotė Taip
maitinimo prievadas 2*8pin; 1*24pin
Garantija 2 Metai
Chipset Gamintojas "INTEL"
Su CPU Taip
Maksimalus Ram Talpa 128 GB
Prekės Būklė Naujas
Atmintis RECC 32G(8G*4) DDR3 1600
Modelio Numeris X79 dual CPU
Atminties Bankas 4 GB DDR3 DIMM
PROCESORIAUS Tipas Xeon E5 2690 V2 SR1A5 3.0 GHz
M. 2 lizdas PCI-E NVMe tik SSD
Pagrindinės Plokštės Dydis 290*265mm
Formos Koeficientas E ATX
Prašymas Desktop
Lizdo Tipas LGA 2011

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai