HAWARD Drugelis barzdaskutė Vyrai Dvigubai Krašto Skusti Skustuvu, Klasikinis Rankinis Skustuvas 10 Skutimosi Peiliukų ekologiška Pakuotė

w29848

€4.05

-1.9

€5.95

-31 %

Nauja prekė

Įvadas: Laikykite peiliai pagal pusių.Vietoje peilio ašmenys kolegija.Duoti rankena švelnus kokteilis padėti sėdynės peilis.Įsitikinkite, kad ašmenys yra centre nuo pradžios iki galo ir laikykite skustuvų galvučių lygio.Pasukite rankenėlę apačioje skustuvo rankena, kad uždarytumėte disko kamerą tol, kol visiškai uždarytas, o ašmenys yra saugus.Pakage turinys: 1 x Ilga Rankena Versija Skustuvas / 10 X Nerūdijantis Geležtės Čia yra keturi mygtukai, kad sėkmingai skustis 1 - Naudoti kaip mažai slėgis, kaip įmanoma.Tegul svoris skustuvo padaryti darbą už jus. 2 - Palaikykite skustuvas iki galo rankena. 3 - Kampu ašmenys 45 laipsnių kampu. 4 - Nusiskusti su dalele savo barzda.Tai yra gražus barzdaskutė arba savo reikmėms, arba dovana.Ašmenys yra apačioje juoda barzdaskutė langelį.

HAWARDRAZOR kaip skutimosi gamintojas visada kartojamas pažangių techninių naujovių ir iškėlė meistras iš skillfulness.Gaminame įvairių tipų saugos skustuvai, skutimosi šepetėliai ir skutimosi rinkiniai, sutelkti dėmesį į vyrų viliojimo ir skirta teikti geriausias paslaugas mūsų klientams.

DRUGELIS ATIDARYTI MECHANIZMĄ, PATEIKTI GREITAI PAKEISTI GELEŽTĖS Pasukti rankenėlę apačioje skustuvo rankena atidaryti disko kamerą tol, kol durys yra visiškai atviros.Tai patogu pakeisti skutimosi peiliukus. "Skutimosi su saugos skustuvai yra skirtingai skutimosi su kasetę skustuvai.Tai gali užtrukti keletą drožlių prie jo priprasti, bet kai jūs darote, aš tikiu, kad jums patiks." Patarimai: 1.Naudoti kaip mažai slėgis, kaip įmanoma.Tegul svoris skustuvo padaryti darbą už jus. 2.Paspaudę skustuvas iki galo rankena. 3.Kampu ašmenys 45 laipsnių kampu. 4.Skutimosi su dalele savo barzda.

Žymos: disponuoti saugių skustuvų peiliukai, skustuvas, skustuvo ašmenimis, veido razor moteris, skustuvas, skutimosi, klasikinis skustis, razor yaqi, vyrų skutimosi rinkinys, electr skustuvas, duble krašto skustuvas

Elemento Tipas razor
Modelio Numeris D642-Gun spalva
Ašmenų Medžiaga Švedija Nerūdijančio Plieno
Skustuvo Rankena Medžiaga Žalvaris
Kilmės KN(Kilmės)
Razor Tipas Barzdaskutė/Rankinis skustuvas/Drugelis Skustuvas
Medžiaga Žalvaris
Dydis Razor
spalva Gun spalva
Lytis Vyras
Parama Dropshipping
Pakuotė 1 Skustuvas+ 10 Peiliukai
Prekės Pavadinimas HAWARDRAZOR
Skustuvo Galvutės Medžiaga Žalvaris
Skustuvo Ašmenimis Dvigubi šoniniai ašmenys
Maitinimo Tipas NĖRA
Naudoti Pažastų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai