Naujų Šalies Klubo Moterų Nustatyti Žiemą, Rudenį, Dviejų dalių Rinkiniai Golfo Trumpas Pasėlių Viršuje Midi Sijonas Apranga sportiniai Kostiumai GV840

w30838

€9.19

-2.9

€12.09

-23 %

Nauja prekė

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !ZAngel Boutique Parduotuvė Geros Naujienos : Extra 1% -10% išskirtines nuolaidas Pasekėjų .Ir prioritetas, bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veikla.Mes pažadame mūsų sekėjų, bus gauti geriausią kainos ir paslaugų .Imtis ctions tapti mūsų parduotuvėje pasekėjų, kur nuolaida toliau, staigmena niekada negali sustoti!

Prašome atkreipti Dėmesį: Čia yra DU skirtingus stilių rinkinius.GV840 yra ilgomis Rankovėmis Golfo Rinkiniai.M0272 yra Berankovis Scoop Apykaklės Tankai Rinkinių.Prašome kreiptis į detales.

GV840 ilgomis Rankovėmis Golfo Rinkiniai :

Šiltas Patarimai : ❶ Mūsų prekės yra Azijos Dydžio, ji yra labai maža. ❷ Dydis yra tik rankinis matavimas.Nes asmens matavimo įpročius ir priemones, skiriasi 1-2cm pagrįstą klaida. ❸ Prieš jums pirkti prekę, prašome atidžiai patikrinti dydžio diagramos. 1 colis = 2,54 cm ❹ Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas yra priimtinas.Tai gali būti dėl poziciją šviesos šaltinis, ir ekrano parametrai.Prašome suprasti.

M0272 Rankovių Scoop Apykaklės Tankai Rinkiniai:

Žymos: plus size pynimas sijonas, aukso kaftan, gražus apranga moterims, mielas dviejų dalių komplektas, co ord rinkinys moterims, elegantiškas pieštuku sijonas, apranga moteris, 2piece rinkinys moterims, apranga rinkinys moterims, ilgas sijonas xxxl

spalva Juoda, Oranžinė, Raudona Rožė, Juoda, Geltona, Neoninė Žalia, Mėlyna, Balta
Apdaila NĖRA
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius Biuro Panele
Modelio Numeris GV840
viršūnės stilius Golfo Ilgomis Rankovėmis Viršūnes & Rankovių Tankai
Sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą
Prekės Pavadinimas ŠYPSENA ŽUVYS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Drabužių Ilgis Trumpas
Dydis S,M,L
Uždaryti Tipas Megztinis
Paslauga Drop laivyba/ Didmeninė/OEM
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 16-28 Metų
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Lytis Moteris/Moteris/Panele
Medžiaga Poliesteris
Apykaklės Golfo
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai