Teramila Smėlio spalvos Organinių Minkštas Kvėpuojantis Tinklelio Audiniai Pledas Medvilninio Audinio, Siuvimo Kūdikių Dress Drabužiai Antklodė Per Kiemus Needelwork

w31164

€4.11

-1.77

€5.88

-30 %

Nauja prekė

Kruopščiai parinktos, tik kūdikiui.Praktika parodė, kad suapvalintas modeliai yra labiau tikėtina, kad patinka kūdikiams.

Tankis yra 118x82 ir siūlų skaičius yra 40*40. GSM: 115(g/㎡).Dvigubo sluoksnio marlę buvo vieną kartą išimtinę audinys kūdikių apatiniai ir kūdikių rankšluosčiai.Tai yra kūdikis kokybės, 100% medvilnės audinio.Tai paprastai vadinama baby medvilnės audiniai.

Kruopščiai medvilnės žaliavos yra perdirbamos, išskirtinį meistriškumą gaminti gražus audiniai, nekilnojamojo organinės medvilnės audiniai iš gamtos.Naudojantis saugias, jo sveikatą ir aktyvus, dažai, prekės yra lengvas, kvėpuojantis, odos draugiškas, natūralūs, o ne kamuolys ir turi labai minkšta ranka jaučiasi.Naudojantis saugias, jo sveikatą ir aktyvus, dažai, prekės yra lengvas, kvėpuojantis, odos draugiškas, natūralūs, o ne kamuolys ir turi labai minkšta ranka jaučiasi.Kaip matyti iš nuotraukos, tai yra įvairių išskirtinį ir aiškus, puikus rožinis gyvūnus ir vaisius spausdinimo modelius.

Pagamintas griežtai atitinka nacionalinį standartą(GB), kokybę tai puikus ir pasiekia nacionalinio standarto.

Skirtingi kodai reiškia, įvairių raštų ar spalvų.Nes kiekvienas sąrašas turi keletą modelių pasirinkimas, jei norite, kad bet kokia šį įrašą, galite pasirinkti spalvą, dydį ir, ko jums reikia.

Plotis šis audinys yra 160cm.Kai jūs perkate 2 parduoti ar daugiau,mes išsiūsime jums nuolat gabalas.

Pvz.:

Pirkti Parduodamas 1, supjaustyti 46cm*160cm (pusė kiemas)

Pirkti 2 Parduodami, supjaustyti 92cm*160cm ( 1 kiemas)

Pirkti 3, Parduodamas, supjaustyti 138cm*160cm ( 1.5 m)

Pirkti 4 Parduodami, supjaustyti 184cm*160cm ( 2 aikštelės)

ir t.t.

Jei turite kitų dydžio reikalavimų arba siuvimo poreikius, prašome susisiekti su mumis ir mes jums padėsime.

[Size konversijos:1cm=0.394 colių]

[Size konversijos:1yard=91.44 cm]

Prašome atkreipti dėmesį, kad audinys yra sumažinti ranka ir dėl skirtingų matavimo metodą,gali egzistuoti 1cm iki 2cm paklaida,kuri yra normalu.Šie audiniai yra sumažintas pagal dydį, bet ne modelius, todėl negali įsitikinti, kad visi visą modeliai bus įtraukiami.

Audinys be formaldehido, fluorescencija-nemokamai, ir bekvapį, kad ji galėtų saugo jūsų odą apsaugoti ir saugūs.Saugias ir sveikas ekologiškos medvilnės audinio.

Dvigubo sluoksnio gamybos procesas yra tankesnė ir minkštesnė nei vienu sluoksniu marlės.Dvigubo audinio sluoksnis yra storesnis, puikiai spalvas ir puikus, prabangus medžiagų.

Spausdinimo dažų produktas atitinka nuostatus, valstybinės aplinkos apsaugos departamentas.Naudoti nekenksmingas dažai modelio spausdinimo.Spausdinimo yra stiprus, saugus ir sveikas.

Produkto fotografija Kampu ekranas: nuotraukas iš skirtingų fotografavimo kampų parodyti produkto.

Privalumas 1: Grynos medvilnės marlės, turi gera, švelni ir gera šalčio atsparumas; geras vandens sugėrimas galite išvengti odos sudirginimo, kurį sukelia drėgmės, ir orui yra ypač gera.

Privalumas 2: patalynė, pagamintas iš grynos medvilnės marlės, yra draugiškas aplinkai, be taršos, paviršiaus, produkto ar ne kamuolys, minkštas ir švelnus, ir nekenkia odai.

Pranašumą 3: Jų gera oda yra geriausias pasirinkimas alerginė odos, ir taip pat geriausias pasirinkimas, siekiant apsaugoti odą.

Mūsų gaminiai yra pagaminti pagal Kinijos nacionalinis standartas(GB), su puikios kokybės ir pasiekia nacionalinio standarto.

Elementas turi platų NAUDOJA.Tinka drabužių audiniai, patalynė, tokių kaip kūdikių lakštai, vaikų vežimėliai, kūdikių vystyklai, seilių rankšluosčio, pagalvės, rankšluosčiai, vaikiški drabužiai, kūdikių apatiniai, camisole, pamušalas, vasaros mokyklos uniformos, amatų, namų dekoravimas, staltiesės, užuolaidos, antklodė padengti, kėdžių dangose, ir t.t.

Šie rankų darbo kūriniai buvo gauti iš mūsų pirkėjas matyti Ir t.t.

Mes pakoregavo spalva produkto paveikslėlio, tos pačios spalvos kaip ir pats produktas.Dėl šviesos, kameros ir skirtingų ekrano parametrai, nežymūs spalvų skirtumai, gali egzistuoti.Tai yra normalus reiškinys, ir nėra priežasties, dėl grąžinimo ar ginčų.Mes taip pat neprisiimame jokios ginčų sukelia spalvų skirtumas.Prašome atkreipti tikrasis produktas spalva kaip standartas.Bet problema pls susisiekti su mumis, mes padėsime jums.Ačiū iš anksto!

Žymos: spandex medžiaga, medvilnės audinio pledas, barkcloth, raudoną rankšluostį, audinio pledas, juoda smėlio spalvos audinys, rožinė apsiūti audinio, pledas sofa, blokuoti japonų medvilnės, chainho medvilnės audinio

Dydis priemonė Centimetras
tinka 2 Pagalvę rankšluosčiu, seilių rankšluostį
Prekės Pavadinimas TERAMILA
Tipas Marlės Audinio
Megztas Modelis deformuoti
Tipas Didmeninės No
Neaustinių Technics Sutvirtinto Kilpiniu
Stilius Pledas
tinka 4 Seilių rankšluosčiai, vaikiški apatiniai
Produkto vykdančioji standartas Kinija Natiaonal Standartas
gsm 115g/sm
tinka 3 Camisole, pamušalas, kūdikių suknelė
Spausdinimo procesas Reaktyvusis Spausdinti
Taikoma Sezonas Visas Sezonas
Funkcijos 1 Ne kamuolys,nėra lengva išnyks
modelis Gyvūnų ir vaisių spausdinti
Kilmės KN(Kilmės)
Siūlų Skaičius 40X40
Funkcijos 3 Odos draugiškas sluoksnis
Medžiaga 100% Medvilnės
Plotis 160cm
Technics Audiniai
Funkcijos 2 Be formaldehido
Rinkinys Tipas No
Funkcija Kvėpuojantis
Produkto Tipas Ekologiškų Audinių
Lyginimo temperatūra 212-302 pagal celsijų
Tankis 118x82
tinka 1 Vaikiški drabužiai,patalynė rinkinys
Populiarus elementas Mažas kvadratas pledas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai