Plastikiniai Purškimo Buteliai Valymo Sprendimus,10OZ Pakartotinai Tuščio Konteinerio su Patvariais Juoda Sukelti Purkštuvas, 3Pack

w31759

€8.16

-5.92

€14.08

-42 %

Nauja prekė

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Patvarus purškimo siurblio]: kasdieniam naudojimui, dauguma purškimo siurbliai, dažnai susiduria su užblokuotas tūtos arba skaldytų rankenos.Todėl, mūsų purškimo siurblys naudoja patvari polipropileno antgaliai ir tvirtos rankenos, kuri išsprendžia problemą purkštuko užsikimšimo arba skaldytų rankenos.Yra saugos sagtis ne antgalis, siekiant užkirsti kelią acci purškimo.

[Aukštos kokybės butelis]: skaidraus plastiko purškimo butelis, pagamintas iš aukštos kokybės ir saugios medžiagos, sudėtyje nėra bisfenolio A, yra netoksiškas, bekvapį, cheminių medžiagų, atsparus smūgiams, anti-drop, ir gali atlaikyti 120 aukštos temperatūros pagal celsijų ir deformacijos.Butelis burną sriegis dizainas apsaugo nuo skysčių pratekėjimo ir korekcijai, padaryti jūsų gyvenimą ir daugiau ekologiškai draugiškas.

[Ergonomiškas dizainas]: ergonomiškas kaklo dizainas yra patogus laikyti, ir sukelti gali būti lengvai ištraukė purkšti smulkūs rūko, ir tuo pačiu metu sumažina rankos nuovargį.Built-in šiaudai yra ilgesni nei butelio, taigi ne skystis yra švaistomi.

[High capacity]: talpa-300 ml/10 oz, kuris yra pakankamai didelis, kad jums nereikia nuolat pasipildyti vandens, ir jūs galite užbaigti bent jau tris namų valymus po pildymo.Šis produktas yra lengvas ir lengvai atlikti kai keliaujate.Skaidraus plastiko galite aiškiai pamatyti skysčio tūrio.

[Įvairioms reikmėms]: Įskaitant namų netoksiškas siurbliai (langai, grindys, virtuvės, augintiniai) ir sumaišyti eterinių aliejų, alkoholio, dezinfekavimo, sodo laistymo, plaukų salonai ir automobilių grožio.

Purškimo siurblys, pagamintas iš tvirtos medžiagos PP, kuris yra patvarus, nėra lengva sulaužyti, ir purškalai sklandžiai.

Trys plastikiniai purškimo buteliai gali būti dedama į įvairias vietas, pridėti spalvų, tokių kaip virtuvė, sodas, vonios, biuro.

spalva: skaidri, juoda

Medžiaga: Plastikas

dydis: 18,5 cm

Pakuotės Turinys:

3*Purškimo Buteliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: balun stovo, pranešk apie netikrą medį vestuvių, gripper smaigalys, plieno ledo gripper smaigalys, angel jogger, tortas topper vieną raidę, crampon kalnų, pynimas rinkinys, virtuvės puodą, keptuvę dangčiu shell, puošnios iliuzija suknelė

Kilmės KN(Kilmės)
Purkštuvo Tipas siurblys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai