2020 Pro Komandos Dviračių Džersis Nustatyti Vyrų Mtb Dviračių Lenktynių Drabužių Dviračių Sporto Dviračių Dėvėti Drabužiai Moterims Vienodą Jojimo Kostiumas

w31778

€49.00

-41.74

€90.74

-45 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

LEOBAIKY 2020 m Pro Komandos Dviračių Džersis Nustatyti Vyrų Mtb Dviračių Lenktynių Drabužių Dviračių Sporto Dviračių Dėvėti Drabužiai Moterims Vienodą Jojimo Kostiumas Jersey Funkcijos: 1. Medžiaga:100% Poliesteris, wicking & anti-mikrobų, greitai sausas ir kvėpuojantis.cool jausmas, jaustis sklandus, patogus ir minkštas. 2. Atgal 3 kišenės: yra 3 kišenės ant nugaros dviračių džersis, galite įdėti vanduo buteliuose, telefonas,ir t.t. 3. Prekės užtrauktuku: Aukštos kokybės LEOBAIKY Prekės užtrauktuką, visiškai nematomas užtrauktukas dizaino, atrodo labiau gražus, sklandžiai, be bloko. 4. Šviesą atspindinčios juostelės: 2vnt šviesą atspindinčios juostelės viduryje kišenėje.Kad jums būtų saugiau, kai važiuojate naktį. 5. Hem Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizainas, padaryti savo jojimo būti daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių. 6. Visą sublimacijos su Italija rašalo.Šortai Funkcijos: 1. Audinys: 80% Poliesterio ir 20% lycra, jaučiasi sklandžiai, wicking & anti-mikrobų, kvėpuojantis, didelio elastingumo. 2. Kelnės kojas Anti-slip dizainas: anti-slip silicio juostos apačioje dviračių šortai.uždaryti tinka ir patogu, jojimo greičiau ir laisvės, net jei Intensyvių treniruočių 3. Visą sublimacijos su Italija rašalo. 4. Gelis Kamšalu: Naujausias kvėpuojantis gelio pagalvėlės viduje dviratininkų šortai, orui ir patogūs.Šalmo Dydis: Jis yra integruotas, reguliuojamas galvos dydis apimtis, jis yra lankstus ir patogus.Dydis: Tinka galvos apimtis 52-62cm, ir galvos plotis yra mažesnis nei 18cm.Svoris: ± 220g Paketą, įskaitant: Jersey X 1pcs Šortai X 1pcs Šalmas X 1pcs Pirštinės X 1pairs Rankovėmis X 1pairs Akinius X 1pcs (dovanas), Šalikas X 1pcs (dovanos) Pastaba: Mažiausios iki didžiausios Dydis Dviračių pirštinės: M, L, XL Mažiausių iki didžiausių Dydis Dviračių Manžetai: M, L, XL, 2XL Mažiausių iki didžiausių Dydis Dviračių rinkinys: S, M, L, XL, 2XL,3XL, Kad pagal nutylėjimą yra džersis S + pirštinės M + manžetai M jersey 2XL + pirštinės XL + manžetai jersey 2XL 3XL + pirštinės XL + manžetai 2XL DUK: Kodėl verta Rinktis VEOBIKE /LEOBAIKY 1,VEOBIKE / LEOBAIKY yra profesionalus lauko sporto gamyklos,Sutelkti dėmesį į dviračių daugiau nei 10 metų. 2, VEOBIKE / LEOBAIKY pagal tarptautinius gamybos standartus. 3, VEOBIKE / LEOBAIKY jau seniai registruotas tarptautinių prekių ženklų, ir populiarus Ispanijoje, Prancūzijoje ir daugelyje kitų Europos šalių.LEOBAIKY yra Britų Markės.Kodėl Mūsų kainos yra brangesnis nei kiti?Mūsų kainos yra priimtinos,Mes ne konkuruoti kainą, mes tik siekti kokybės.Pažadame, geriausios kokybės už jus.

Pastaba: Rankinis matavimas, ten gal 1-3cm klaida.Tai yra Azijos dydis, kuris yra mažesnis nei ES ir JAV dydžių.Prašome padaryti savo dydžio pasirinkimas grindžiamas mūsų pasiūlymus ir dydžio diagramos.Jei jūs nežinote, kokio dydžio rinktis, susisiekite su mumis.

Pardavimo Taškų

1. Greito džiovinimo Medžiaga:

*.Labai Kvėpuojantis ir aukščiausios wicking veiklos audiniai, dviračių dėvėti galiausiai išlaikyti sausas ir kietas.Net esate suprakaitavęs, dviračių Džersis niekada laikytis savo odos. *.Padėti žaidėjus, net ir ekstremaliausiomis aplinkybėmis gali palaikyti malonią temperatūrą ir drėgmę, ir biudžeto įvykdymo patvirtinimo, prakaito, kuris, tikime, padės įgyvendinti jūsų geriausia.

2. Šviesą atspindinčios:

Šviesą atspindinčios juostelės: 2vnt šviesą atspindinčios juostelės viduryje kišenėje.

3. Anti-slydimo dizainas: * Kelnės kojas Anti-slip dizainas: anti-slip silicio juostos apačioje dviračių šortai.uždaryti tinka ir patogu, jojimo greičiau ir laisvės, net jei Intensyvių treniruočių. * Hem Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizainas, padaryti savo jojimo būti daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių. * Gelis Kamšalu: Naujausias kvėpuojantis gelio pagalvėlės viduje dviratininkų šortai, orui ir patogūs.

Džersis Informacija

Prekės užtrauktuku: Aukštos kokybės LEOBAIKY Prekės užtrauktuką, visiškai nematomas užtrauktukas dizaino, atrodo labiau gražus, sklandžiai, be bloko.

Audinys:10 0% Poliesteris , wicking & anti-mikrobų, greitai sausas ir kvėpuojantis.cool jausmas, jaustis sklandus, patogus ir minkštas.

Atgal 3 kišenės: yra 3 kišenės ant nugaros dviračių džersis, galite įdėti vanduo buteliuose, telefonas,ir t.t.

Šviesą atspindinčios juostelės: 2vnt šviesą atspindinčios juostelės viduryje kišenėje.

Kad jums būtų saugiau, kai važiuojate naktį.Hem Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizainas, padaryti savo jojimo būti daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių.

Šortai Informacija

Kelnės Audinys: 80% Poliesterio ir 20% lycra, jaučiasi sklandžiai, wicking & anti-mikrobų, kvėpuojantis, didelio elastingumo.

1. Kelnės kojas Anti-slip dizainas: anti-slip silicio juostos apačioje dviratį kelnes.uždaryti tinka ir patogu, jojimo greičiau ir laisvės, net jei Intensyvių treniruočių.

Gelis Kamšalu: Naujausias kvėpuojantis gelio pagalvėlės viduje, dviračių kelnes, orui ir patogūs.

Moterims, Vyrams

====== Pirštines Detalių ======

Lazerio pjovimo ir besiūlių krašto uždarymo , jaustis sklandus, patogus ir minkštas .Kad jūsų rankos būtų laisvos.

Audinys:10 0% Poliesteris , wicking & anti-mikrobų, greitai sausas ir kvėpuojantis.cool jausmas, jaustis sklandus, patogus ir minkštas, H vps elastingumą.

Palmių anti-slydimui padas, jungiančios siūlės dizainas, Ne slydimo, dėvėjimosi, atsparus vandeniui.

Žymos: cska dviračių vienodas, marškinėlius bianchi dviratį, vyrai dviračių vienodas, mens kostiumai šalikas, slaugos vienodą moterų, bianchi tri dviratį, treniruočių kostiumas moterims, addidas kostiumas moterims, vyrų kostiumas, vyrai uodega kostiumai

Prekės Pavadinimas LEOBAIKY
Straipsniai dviračių nustatyti vyrų vasaros moterų Dviračių drabužiai
Tipas vyrai trumpas rankovės dviračių džersis
Modelio Numeris LB17-12-F-balta
Stilius ponios dviračių rinkiniai vyrams
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Dydis trumpas rankovės
Funkcija trumpas rankovės dviračių džersis nustatyti vyrai moterys
Savybės Quick Dry & Kvėpuojantis & Patogus & Soft
Lytis VYRAI
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Modelis Pora kostiumą, dviračių rinkiniai vyrams, moterims
Savybė Kvėpuojantis 3D Gelis Pad & 3M Atspindys & back 3pockets
Pavadinimas dviratis drabužių komanda dviračių mtb dėvėti
Kilmės KN(Kilmės)
Punktas nuoma drabužiai vyrams rinkinys
Medžiaga Poliesteris
Sezonas Vasaros
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Taikoma Lauko Sporto moterų Dviračių rinkinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai