1pcs CNC Rccskj 8102, Kuro Filtras, Kuro purkštukų Orlaivių Degalų pildymo Antgalį Dual Vamzdžiai RC Lėktuvo Priedai

w32199

€8.41

Nauja prekė

1pcs CNC Rccskj 8102, Kuro Filtras, Kuro purkštukų Orlaivių Degalų pildymo Antgalį Dual Vamzdžiai RC Lėktuvo Priedai Aprašymas Jis tinka visų rūšių modelio orlaivių (kaip ir alyvos pripildymo uosto, kuro gavyba, alyvos pripildymo uosto, kuro) ir modelio laivas.Kištuko skersmuo 4mm ir yra tinkamas naudoti su naftos vamzdžiai maždaug 2-3.8. CNC tikslumo gamybos, gražus ir standarto, su standartinio montavimo varžtai, kad jūsų modelis labiau individualizuotas, kad šio gaminio kokybės, yra patikima, nėra jokių papildomų lengva senėjimo priedai, normalus naudojimas gali lydėti visą gyvenimą.

Pristatymas

1.Prašome patvirtinti savo adresą atidžiai, kai jūs padaryti ąją tvarka.Mes atsiųsime jums produktų

ne vieną kartą mokėjimo gavimo

2.Prekės siunčiamos iš kinijos po oro paštu.Pasiekti daugumą šalių 15-30 darbo dienų

3.Prašome susisiekti su mumis, jei negavote prekės per 45 dienas ,ir mums duoti 3 dienas, siekiant patikrinti, ar negavusieji paketą ir priežastis ,jei tai mūsų problema, mes grąžinsime pinigus jums.

4.Mes negalėjo, kad laivas Afrikos šalių, išskyrus Pietų Afrikos oro paštu .Taigi, jei Afrikos klientas nori pirkti šiuos produktus,prašome susisiekti su mumis dėl laivybos problema iš anksto.

Žymos: 3mm degalų tiekimo linija, avion skrydžio duomenų valdytojas, skrydžio duomenų valdytojas, rccskj galia, purkštukas churrera, tiesioginiu kuro purkštukas, orlaivių kabelis viela, plieno kuro purkštukas, degalų bako rc modelis, fcar skaitytuvas

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Atnaujinti Dalys/Priedai Jungiklis
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Modelio Numeris QS8
Prekės Pavadinimas FLIGHT-MODEL.COM
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai