2000+Vnt, Gyvūnų Augintinių Blokai Mielas Animacinių filmų Šunys Anime Duomenys 3D Modelį Plytų Švietimo Surinkimo Žaislai Vaikams Dovanos

w32475

€17.14

-17.14

€34.28

-50 %

Nauja prekė

Detalė: Jei jūs vis dar dvejoja pirkti ir nori sužinoti daugiau informacijos apie produktą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo Dydis :

19cm-24cm (pav aukštas)

Medžiaga:

Aukštos kokybės ABS plastiko

Skelbimas:

Supakuotas į opp maišelį.

Nėra originalios dėžutės.(Jei norite, dėžutė,prašome sutartį klientų aptarnavimo) Jie yra statybiniai blokai, turėtų būti statomi pagal save.( Mes teikiame instrukcijos nuoroda )

Grąžinimo ir Atsiliepimų politika: 1.Jei jums nereikia gauti per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir nepalieka blogų atsiliepimų reitingą, ir mes išspręsti problemą, kad esate patenkintas. 2.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir nepalieka blogų atsiliepimų reitingą, ir nereikia atidaryti ginčų, mes kompensuosime jums arba atsiųsti jums naują. 3.Jei prekės buvo sugadintos transporto, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir nepalieka blogų atsiliepimų reitingą, ir mes kompensuosime jums arba siųsti agian. 4. Svarbiausia yra : visų problemų gali būti išspręsta prieš atostogas blogų atsiliepimų reitingas!Tiesiog susisiekite su mumis ! 5.Rusijos draugai, siekiant išvengti gaunate prekes, prašome parašyti vardą ir pavardę gavėjo skiltyje.

Žymos: prekės lego miestas, arklys, blokuoti statyti, bloko statybos, pin kardas, automobilių lego technic, lego xingbao, mielas dalykas, "lego" technic, loz blokai parduotuvės

Įspėjimas Ne valgyti
Pažymėjimo Numeris 16013
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo 3C
Modelio Numeris 16013
Funkcija Deimantų blokai
Kilmės KN(Kilmės)
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Tipas Blokai
Amžius > 6 metų
Yra Animacinių Filmų Blokai
Plastiko Bloko Forma Aikštė
Lytis Unisex
sąlyga 100% Naujas
Brūkšninis kodas No
Plastiko Tipas ABS
3C Sertifikatas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai