Dviračių laisvų Rankų įranga Šakutės Viršutinio Dangtelio MTB Kalnų Dviračių Kamieninių viršutinį Dangtį, Dviračiais, Dviračių Stiebo Viršaus Dangtelis Priedai

w32784

€6.04

-2.01

€8.05

-24 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1. Šis laikrodis yra multi-funkcinis, kurie gali pasiūlyti jums laiko skaityti, taip pat laisvų rankų įranga bžūp savo dviračių stiebo.

2. Susideda iš aliuminio lydinio, priekiniai ir galinis dangtelis, ir elektroninių žiūrėti, iš vieno gabalo, universalus ir profesionalus.

3. Puikus dviratis aksesuaras, dviračių, jis yra atsparus vandeniui ir dulkėms, žiūrėti maitina mygtuką baterijos, ir pasiūlyti skaitmeninę laiko už jus, jums patogiu žinoti, realaus laiko, kai jums yra dviratis.

4. Aliuminio lydinys, aukšto intensyvumo ir patvarus, aukštos kokybės, atspari vandeniui ir paprasta įdiegti.

5. Naujos konstrukcijos, su šviesos funkcija, kompaktiškas ir lengvas, tikslumo CNC mechaninio apdirbimo, atsparus vandeniui ir smūgiams atsparių, kad jūsų dviratis atrodo daugiau mados ir daugiau klasės po įdiegimo.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Tema: Sportas

Skersmuo: 3.7 cm

Aukštis: 2cm

Grynasis svoris: 33g

Paketas apima:

1pc*Dviračių laisvų Rankų įranga Šakės Viršaus Dangtelis

Žymos: nustatyti galinis raktas, nustatyti lizdas, GSE, bžūp laisvų rankų įranga, pabaigos galva, galva lizdas, sėdynės nuo balnelio iškyšos, gale galvos, padengti motokroso, galvos išnirimas

Dydis Bicycle Headset Cap
Išorinis Skersmuo dviračių ausinė kepurė
Modelio Numeris dviračių ausinė kepurė
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Pagimdė Diamete dviračių ausinė kepurė
Svoris 33g
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštis 2cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai